Citiraj:
Originally posted by Sky
Možda je stražnji pogon najbolji za "sportsku" vožnju, kad je cesta suha i prazna ili kad se utrkuje bez većih promjena smjera, ali za svakodnevnu vožnju, po kiši, snijegu, po zavojima, 4WD je zakon. Bilo tko tko je vozio auto sa 4WD-om zna o čemu pričam.
Meni je važnija sigurnost po svim vremenskim uvjetima i mogućnost vožnje kad padne snijeg od preseravanja sa powerslide-om (a to nitko približno pri zdravom razumu ne bi napravio na otvorenoj cesti) .
Dobra je ona Pirellijeva : Power is nothing without control.
|
OK, sve to stoji, ali auto sa zadnjim pogonom pruža bolji feeling u vožnji, a sa znanjem vožnje se daju eliminirati njegovi nedostatci. Meni osobno za cestu 4wd nema nekog smisla za auto koji nema barem 300ks, jer 4wd mu je 100-150 kg viška + veće trenje. Znaći litra svakih 100km gore, sekunda gore, 10kmh dole. A pod ovo nema smisla - govorim o sportskoj vožnji po suhom. Za snijeg ili blato 4wd je zakon, apsolutno. No u zavojima i po kiši baš i nije. Nije samo važan pogon, važan je raspored težine. Npr. 911 ima odozada nisko h6 boxera koji daje uvijek pritisak na zadnje kotače tako da handling nije nikakav problem, pa ni po snijegu. Ali od corvette nemožoš očekivati nešto takvo kada je naprijed 5.7 V8 i automatik. A za audijev quattro, naravno da je to odličan pogon sa odličnom performansama. No meni je jako zanimljiv onaj sa 959. A sada za ovu pirellijevu : pogon na jednu u odnosu na dvije osovine pruža sasvim dobru kontrolu u trkačim kao i cestovnim uvjetima. Jedino na streetraceu nema šanse. Ali na stazi...on gubi od 4wd samo na startu, a onda tijekom cijele utrke 4wd gubi zbog gore spomenutih razloga. Nije sve u startu ne?