Citiraj:
Autor Ivanozo
FPS na compu je puno lakše igrati, ali je zato puno nerealnije. Pri tome mislim ne sensitivity koji je na compu preloše napravljen, ako ja ubijem lika i okrenem se na onoga s leđa u roku 0.2 sekunde, to ne da nije realno nego je glupo. Pa pogledajte samo što rade na PC-u s sniperom na. Pa lik skoči, pa ovoga u zraku skine, pa legne pa se okrene, skakuće, pa leži...
Znam da vas se puno neće složiti s mojim mišljenjem, ali tako je, to su činjenice.
|
Skroz istina da je malo glupo, al opet treba i to znati... Prije dok sam imao PS2 igrao sam svakave igrice... I FPS-ove, i svakojake akade...
I danas se cudim kako sam to uspio igrati... Al znam da mi je bilo predobro i prelagano... Nekak mi cudno nakon nekog vremena na kompu uzet joystick u ruke i zaigrati nek pucacinu, al naviknes se... I da, meni je Sony PS1,2,3 kontroler, jedna od najboljih stvari za igranje igrica... Na kompu je samo Mis vrijedan spomena... Na kompu mi je glupo igrati PES preko tipkovnice... Arkade u kojima se skace, seta po gradu (Assassins Creed, Gta serijal i ostale takve igrice) predobro igrati sa joystickom... NFS serijal... za kontrolere dusu dao... kao i igre za djecu tipa Crash Bandit, Spyro, Hugo... koje bi i ja rado zaigrao da opet imam PS One...
Cijene igrica na PS3? Nista skupo... Ak imas para za isti imas i jos 1000 kuna za 5 igrica koje bi igrao cijelo vrijeme... Iovako na kompu igram samo 3 igrice vec ohoho vremena...
I da.... Ko je probao igrati nesto na kompu sa kauca u lezecem polozaju... I tako ostao par sati... Na konzolama je to nenadjebiva stvar...
Da imam vecu kolicinu novca za neku igracu platformu... Npr, komp od 10 000 kn i PS3 + lcd telkac za iste novce... PS3 bio bi moj izbor...
To bi bilo Komp vs. Konzole...
U PS3 vs. XboX 360 raspravu se nebi mjesao jer nikad nisam imao Xbox tako da ne bi bilo posteno jer bi mogao samo nahvaliti Sony-eve konzole...