View Single Post
Staro 04.02.2009., 20:16   #143
Campeonato
Premuim

Campeonato's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor Ivanozo Pregled postova
FPS na compu je puno lakše igrati, ali je zato puno nerealnije. Pri tome mislim ne sensitivity koji je na compu preloše napravljen, ako ja ubijem lika i okrenem se na onoga s leđa u roku 0.2 sekunde, to ne da nije realno nego je glupo. Pa pogledajte samo što rade na PC-u s sniperom na. Pa lik skoči, pa ovoga u zraku skine, pa legne pa se okrene, skakuće, pa leži...
Znam da vas se puno neće složiti s mojim mišljenjem, ali tako je, to su činjenice.
Skroz istina da je malo glupo, al opet treba i to znati... Prije dok sam imao PS2 igrao sam svakave igrice... I FPS-ove, i svakojake akade...
I danas se cudim kako sam to uspio igrati... Al znam da mi je bilo predobro i prelagano... Nekak mi cudno nakon nekog vremena na kompu uzet joystick u ruke i zaigrati nek pucacinu, al naviknes se... I da, meni je Sony PS1,2,3 kontroler, jedna od najboljih stvari za igranje igrica... Na kompu je samo Mis vrijedan spomena... Na kompu mi je glupo igrati PES preko tipkovnice... Arkade u kojima se skace, seta po gradu (Assassins Creed, Gta serijal i ostale takve igrice) predobro igrati sa joystickom... NFS serijal... za kontrolere dusu dao... kao i igre za djecu tipa Crash Bandit, Spyro, Hugo... koje bi i ja rado zaigrao da opet imam PS One...
Cijene igrica na PS3? Nista skupo... Ak imas para za isti imas i jos 1000 kuna za 5 igrica koje bi igrao cijelo vrijeme... Iovako na kompu igram samo 3 igrice vec ohoho vremena...
I da.... Ko je probao igrati nesto na kompu sa kauca u lezecem polozaju... I tako ostao par sati... Na konzolama je to nenadjebiva stvar...
Da imam vecu kolicinu novca za neku igracu platformu... Npr, komp od 10 000 kn i PS3 + lcd telkac za iste novce... PS3 bio bi moj izbor...
To bi bilo Komp vs. Konzole...

U PS3 vs. XboX 360 raspravu se nebi mjesao jer nikad nisam imao Xbox tako da ne bi bilo posteno jer bi mogao samo nahvaliti Sony-eve konzole...

| Intel Core 2 Quad Q9650 @3,00 GHz, c.w. Noctua NH-L9x65 |
| Zotac 9300-ITX-WiFi | Mushkin 8GB DDR2 @800 MHz |
| Sapphire Pulse Radeon RX 570 4G, 4096 MB GDDR5 |
| Samsung 860 Evo 500GB SSD | Windows 10 Pro x64 |
| Seasonic Prime Fanless PX-450 | Phanteks Enthoo Evolv ITX TG |
| Dell UltraSharp U2419H @1080p | Dell KB216 | Roccat Kone Pure SE | Roccat Taito | Creative Pebble |
Campeonato je offline   Reply With Quote