View Single Post
Staro 04.02.2009., 19:02   #140
Ivanozo
Destroy all nod-32
Moj komp

Ivanozo's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ne mogu vjerovati koliko se ovdje gluposti priča, da je komp od 2000 kn bolji u pogledu grafike od PS-a 3, ma looooool ko kuća.

FPS na compu je puno lakše igrati, ali je zato puno nerealnije. Pri tome mislim ne sensitivity koji je na compu preloše napravljen, ako ja ubijem lika i okrenem se na onoga s leđa u roku 0.2 sekunde, to ne da nije realno nego je glupo. Pa pogledajte samo što rade na PC-u s sniperom na. Pa lik skoči, pa ovoga u zraku skine, pa legne pa se okrene, skakuće, pa leži...
Znam da vas se puno neće složiti s mojim mišljenjem, ali tako je, to su činjenice.

Ovo da je na tipkovnici lakše igrati je također glupost. Jebeš ti to kada ja moram rastezati ruku i držati je ukočenu nad tipkovnicom po par sati. Ovako na kontroleru je sve na jednom mjestu, ima 16 tipki plus 2 za kretanje. Sve je na jednom mjestu i nikada nečeš "leći umjesto da skočiš" zbog toga što ti je prst pobjegao. Tako da je tih 16 tipki sasvim dovoljno, a još da ne spominjem kombinacije 2 ili 3 tipke zajedno.
Naigrao sam se PS-a 3 podosta, a bogami i comp igara.
Na PS3 nema trzanja, raznih errora, izbacivanja iz igre, problema s patchevima. Kako je netko prije napisao, dođe patch, javi ti to na početku igre ti samo stisneš X i u par sekundi je sve gotovo samo od sebe.

ah.. Gameplay forum, Box ima svoj Ps3 svoj podforum, i usred lijepe rasprave o killzoneu nađe se neki boxaš s komentarom tipa, "Ps3 ne valja" i jbg, to pokrene šiiiroku raspravu. A modovi ne zalaze tako često na forum, a da o adminima ne pričam.

BTW: Sutra Killzone 2 demo doalzi na PS Store.
Ivanozo je offline   Reply With Quote