@ -Stinger-
Da sam ih barem prije vidio ... poprilično zgodno riješenje samo mi je malo too much davati sada za dva venta 140kn kad sam prije tjedan dana uzeo dva nova za istu namjenu...
Više mi se sviđaju riješenja sa neta sa kapicama skinutih sa modela no ovi sa hardveraja imaju stvarno jako lijepu imitaciju lopatica turbine...
Velika hvala za link i ako se odlučim mijenjati ventove gotovo sigurno ću uzeti ove sa linka... nekako su najjednostavnije riješenje....
@ privano
jako, jako, jako lijepo i jeftino DIY rješenje.... samo kako sam i prije naveo kod stingera više mi se sviđa izduženiji oblik.... tako ako ne nađem neko bolje rješenje morati ću pribjegnuti tako nečemu....(ima isto finta da se može od manje loptice napraviti kupola... naprimjer od loptice za stolni tenis...)
@ Mejzlik
Hvala na lijepim riječima....
neda mi se zaje.... sa narudžbama najvjerojatnije ču onda ostaviti ovako pa vidjeti kako izgleda do nabave tih kapica ili neke DIY izvedbe...
@ Razarach
Mislim da mi ide dobro za sada.... iziskuje dosta vremena, spretnosti i truda...
Ne žurim baš da što prije dovršim ...
Hvala na podršci...
@ Omega
znači prije šprica idem sa 200.
što se tiče rupica mislim da i ako koja ostane prilikom nanošenja šprica ne bi se trebala primijetiti zbog toga što ću onda na takva mjesta nanositi mrlje iz drugog layera kako bi ih zamaskirao
Prvo sam mislio napraviti isto kao i prednje (kao turbine) ali okrenute natrag...
druga je ideja da ih stavim kao kavez unutar kučišta....
treća ideja je kavez izvana sa stražnje strane...
vidjet ću još po netu ... možda me pukne koja ideja...
Ma najvjerojatnije če iči nešto slično kao boja na IRON MAN projektu...
Samo me zanimalo mišljenje drugih da li se to uklapa u cijelu sliku ili bi možda bilo bolje sa nekom drugom bojom probati...
Ova plavo iznutra ... izvana srebrno/sivo kombinacija mi se čini da bi trebalo ispasti sasvim ok...
hvala na savjetima ...