Citiraj:
Zna netko gdje bi mogao pronači kapice za srednji dio ventilatora da dobijem izgled kao turbina (na pcmoddingu spominje elise od modela aviona...samo gdje to naći kod nas..,i po kojoj cijeni)....
|
Možda toga ima po Zagrebu u nekoj butigi za maketare . Koliko sam vidio radi se o kapicama koje se stavljaju na modele aviona i raketa . To se i meni svidilo ali nije bilo za kupiti u ZD kao i puno drugih stvari

. Onda sam tražio svuda po gradu nešto slično a da bi mi moglo poslužit u tu svrhu i na kraju to pronašao doma

. "Kapica " od nivea rollona mi je baš bila skoro pa super za vent od 92mm . Morao sam je malo skratiti ali nije veliki problem da se to skalpelom . Na vent od 120mm mi je pasalo još i bolje , nije potrebno ništa preuređivati jer je središnja baza na ventu mrvicu od nekih 0,5mm šira nego kapica a to je taman super da se malo ljepilom bolje uhvati . Nisam to još završio tek se spremam za jedan mod ali vjerujem da kad se pobrusi i opitura , biti će dobro

. Pa tako i ti možeš baciti oko po kući imaš li nešto slično , ako ne ima u DM veliki izbor različitih boja i oblika

. Napraviš "turbinu" i sebe mirišljavog sve o istom trošku

.

Evo sam uspio jednu fotkicu ubaciti iako moj fotić i nije baš dobar ali može se viditi kako to izgleda još ne završeno .