Evo kupih i stavih u pogon LG Flatron W2284F (nakon tri mjeseca praćenja ove teme i pretraživanja neta) , doduše malo se prevarih što se konektora tiče, jer navedeni ima 15Pin D-Sub, DVI-D, a ja mislio da imam na grafi dvi, što sam i provjerio te on postoji, ali ne 15pinski..već neki manji dvi..(

) ..uglavnom ostala mi je opcija uštekati na vga, tako da sliku vjerojatno ne mogu u potpunosti komenitrati...
No slika je odlična, pogotovo kod filmova..jako ih je ugodno gledati...(nisam baš stručan, na što bi se trebao uputiti kod recenziranja slike)
Nego mogu komentirati bolje dizajn i sami monitor..
Monitor je izuzetno lagan, kao pero (4.4kg kažu), dizajn mi je isto vrlo kul...gumb na koji bi se trebao paliti NE postoji, već je izveden u obliku touchscreen senzora, tj. na dodir..a nalazi se na onoj plavoj kapi...jako lijepo..(kad bih mogao..najradije bih ga cijeli dan gasio i palio)
Što se ergonomije tiče, to je malo zapostavljeno, pošto ima samo opciju vertikalnog nagiba..i to ne nekog pretjeranog...pomicanje ljevo desno svodi se na zaokretana cijelog monitora ..(što i ne predstavlja neki problem pošto je dosta lagan)...
evo ako vas što zanima, dajte pitanje..pošto nisam baš vješt u pisanju recenzija...
Uglavnom..vrlo zadovoljan ..solidnih (subjektivnih) 4.69 / 5