View Single Post
Staro 03.02.2009., 20:37   #51
eyeballl
Premium
Moj komp

eyeballl's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
čufta 400 )... Postojeća ideja je najvjerojatnije da će se oklapati kablovi u tamno sivo, dio napajanja će ići u tamno sivo, a dio u crveno....Ostali kablovi unutar kućišta bi također trebali ići unutar tamno sivog oklopa...

Sve ideje i prijedlozi u vezi vanjske koloracije su izuzetno dobrodošli....
Prvotna ideja je izvana sivo srebrena temeljna sa tamno sivim detaljima slično izvedenim kao i iznutra? Da i je to u redu ili bi trebao ići na neke druge boje...

Zna netko gdje bi mogao pronači kapice za srednji dio ventilatora da dobijem izgled kao turbina (na pcmoddingu spominje elise od modela aviona...samo gdje to naći kod nas..,i po kojoj cijeni)....
Uzori za boju izvana bi mi bili (možda visoko pucam )...
The Iron man:

The Vulcanus:
-->
Citiraj:
Autor Omega Pregled postova
izgleda obecavajuce

samo pazi da sta preciznije ugrubo radis sa kitom. ako previse ugrubo radis, ostavit ces si jako puno posla za smirglat i popravljat kad se kit osusi.

prelaze je mozda jednostavnije izvest pod pravim kutem jer je lakse napravit simetriju na obe strane. dok bi ova druga opcija vjerojatno ljepse izgledala
Hvala na podršci

Ovo na slikama je bila pva ruka i služila je za poravnati "mega" rupe...
Kasnije sam je detaljnije poravnao i dosta mi je preciznije ispalo na kraju druge ruke... trebao bi i nju večeras ošmirglati... prvu sam ruku šmirglao šmirglom (80) i dosta se lako skidala...
Kako dovršavam i pripremam za bojanje prednju stranu sa kojim šmirglom trebam ići prije špric kita? možda 250 - 300 ili grublje? kolike kanale i rupe prekriva špric kit?
Jbg za prelaze već sam ih izveo pri drugom kitanju pod nekih 45 stupnjeva (nisu skroz blagi ali nekako mi se više sviđaju od oštrih prelaza) da umanjim oštre rubove tako da mi više nema povratka ...

Mišljenja sam da ako se odlučim na naku šarenu, rustikalnu koloraciju izvana da neće toliko doći do izražaja svi nedostatci kod kitanja i šmirglanja, kakava su vaša mišljenja?

I dalje tražim ideju kako izmodati zadnji kavez za dva 92mm venta da mi se lijepo uklopi u cjelinu .... ima kakva ideja?

U razradi je još i način modanja napajanja (ćao garancija... a i nije da je baš neko --> čufta 400 )... Postojeća ideja je najvjerojatnije da će se oklapati kablovi u tamno sivo, dio napajanja će ići u tamno sivo, a dio u crveno....Ostali kablovi unutar kućišta bi također trebali ići unutar tamno sivog oklopa...

Sve ideje i prijedlozi u vezi vanjske koloracije su izuzetno dobrodošli....
Prvotna ideja je izvana sivo srebrena temeljna sa tamno sivim detaljima slično izvedenim kao i iznutra? Da i je to u redu ili bi trebao ići na neke druge boje...

Zna netko gdje bi mogao pronači kapice za srednji dio ventilatora da dobijem izgled kao turbina (na pcmoddingu spominje elise od modela aviona...samo gdje to naći kod nas..,i po kojoj cijeni)....
Uzori za boju izvana bi mi bili (možda visoko pucam )...
The Iron man:

The Vulcanus:
eyeballl je offline   Reply With Quote