View Single Post
Staro 03.02.2009., 16:04   #1124
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Eh da, dobro što sam se sjetio. Valjda neće biti double post....

Od frenda cura je imala show sa lokalnom trgovinom. Prolila je pice po laptopu i tipkovnica (neke tipke) joj nisu delale. Odnesla je lap na zamjenu tipkovnice u taj Kutinski servis i lik je rekao da je proizvod u jamstvu (piše na lapu world wide 24 month warranty) i uzima lap.

Nakon nekog vremena se javlja da je lap popravljen i da dođe po njega. Tamo joj daje račun od 900kn i cura ga je platila. Kaj ćeš, nema pojma o kompovima.

Sada je drugi put sjebala tipkovnicu, i iz M SAN-a uzela takvu novu za 200kn.

Dali se može optužiti taj servis za prevaru i bih li prijava inspektoratu imala smisla?

Citiraj:
Autor maX Pregled postova
eh, znaci da ja njima moram reci neka mi vrate opet ovu karticu zajedno s racunom i jamstvenim listom buduci da sam ja to sve njima poslao u kutiji (a nisam kopirao prije slanja)?

te isto tako, moram na racunalu napisat neki dokument u kojem ja trazim povrat novca?
ako to napisem i posaljem im faxom dal to oni onda moraju potpisat ili sta napravit s tim... izdat meni neki drugi dokument u kojem potvrdjuju da mi ne zele vratit novce?
ne znam kako, al moraš nabaviti račun i garantni list, barem neka ti pošalju kopiju na mail, te dokument o primitku u servis. Kada to dobiješ, traži ih izravno povrat novca i ako to ne žele napraviti - reci im da želiš to napismeno.

Ugl, ti trebaš dokaz da ti ne žele vratiti novac, ili dati proizvod po tvom izboru u plačenom iznosu.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote