Nekidan (mislim da je bio petak) sam išao čovjeku instalirati HR.Duo. Prvo nisam mogao ući u router (Siemens SX763) sa postavkama koje su oni napisali (čini mi se nešto oblika 192.168.5.1) sve dok negdje nisam našao podatak da upišem 'sx763' ako ne ide preko 192.... Uspio sam ući i sve naštimati, ali se na uređaju nije upalila lampica 'Online' i nije se mogao spojiti na net. Nazvao SZK, pa su mi rekli da restartam router i nazovem opet za 15min. 15min kasnije i dalje je bilo isto, pa sam opet nazvao SZK. Onda su mi rekli da je neki tehnički problem, da ištekam uređaj iz struje na 10min, pa da ga opet uštekam i nazovem ih još 10min kasnije. Sve tako napravljeno - 'Online' i dalje ugašen. Kako je bilo kasno, rečeno je da će drugi dan njihovi tehničari pogledati u čemu je problem. Jučer me nazove vlasnik uređaja i kaže da su mu rekli da je Siemens u banani i da će mu poslati novog.
Vidio sam da u routeru ima opcije za VoIP. Treba li tamo šta podešavati obzirom da se dobije i novi telefonski broj?