Evo kod mene na početku odmah loše iskustvo s Iskonom (DUO.CARNet). Tražio prebacivanje s T-Coma i nakon više od mjesec i pol dana još uvijek ništa od usluge, ali više mi ne radi niti telefon niti imam ADSL link. Nakon više od mjesec dana poslali opremu (nakon nekoliko zvanja SZK), dobio SMS da će me prebaciti jučer u 15 sati, ali ništa od toga. Zvao tehničku podršku i čovjek me prvo uvjeravao da sam krivo spojio opremu, kao da sam neki šonjo, dam ruku u vatru da znam više o IT-u od svih njih zajedno tamo (bio sam neko vrijeme u T-Comu na praksi i vidio kakvi ljudi rade poslove inženjera, izuzev jaaako maloga broja pojedinaca), nakon moga zahtjeva da provjeri link i brzinu prema meni ustanovio je da je problem na T-Com centrali, nakon čega se i ispričao i napisao neki prigovor koji ide T-Comu. Problem je trebao biti riješen, ali još uvijek ništa od toga, a ja i dalje bez tel. i ADSL-a. Čekam još dan-dva, a onda im dižem frku, nisu ispoštovali sami svoj ugovor, a onda me još ovako zavlače, pa neka se dogovore s T-Comom kako rješavaju te probleme oko prebacivanja, a ne da nekoliko dana budem potpuno nedostupan.
EDITT: kada ste vi dobili podatke za korisničke straice, meni su samo poslali modem, onaj HP printer i neke CRANet upute?