Poslao mail PoV s opisom situacije. Odgovoreno mi je da moram ispuniti neki RMA obrazac (poslali u prilogu), poslati ga skupa sa računom da bi dobio RMA broj. Nakon toga sam poslao drugi mail sa slikom naljepnice na grafi i zatražio očitovanje ima li uopće gare da se ne zezam slanjem. Odgovoreno mi je da je ta grafa prodana 11/2006 i da kao takva ima 3g. garancije tj. do 11/09.
Trebala bi mi mala pomoć oko ispunjavanja RMA obrasca jer ne kužim baš sve što se traži od mene. Ako ima netko iskusniji u tome, rado ću mu mailati sve što imam pa da se vidi fali li još nešto u tim dokumentima.
Isto tako, imam i par pitanja:
1. Ja je šaljem njima o vlastitom trošku. U slučaju da mi odobre novu grafu, kako stoje stvari sa našom carinom? Hoću li morati platiti carinske troškove i pdv na tu grafu?
2. Isplati li mi se to uopće? Moja poštarina (+ njihova poštarina?) + eventualni troškovi iz točke 1, a mene je grafa koštala 1.050kn 03/07.
3. Na koji se način realizira dostava nove grafe? Mislim, da li to oni direktno šalju ili neki deal preko lokalnih dealera njihovih proizvoda?
Svaki savjet ili iskustvo je dobrodošlo.