View Single Post
Staro 02.02.2009., 21:57   #88
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor A-V Pregled postova
Inače, tepisi i gaće se ne prodaju na aukcijama (prije na nogostupu na kvatriću), nego specifična roba koja traži specifične kupce (kao što je vidljivo iz mog primjera sa stripovima, a vidi se i iz ostalih specijaliziranih aukcija posvuda po svijetu). Mišljenja sam da i PC komponente spadaju u specifičnu robu koja nekome vrijedi mnogo, a nekome ništa. Upravo zato mi se sviđa koncept aukcija. A ako netko cijeni ono što prodaje previše, pusti ga, možda nekome treba baš to i platiti će koliko hoće. Ne vidim razlog zašto bi se ja trebao s svojim komentarima petljati u njihovu trgovinu.

P.S. Inače i E-bay ti je aukcija, pa se vidi da taj sistem funkcionira skroz ok.
Mi nismo ni E-bay niti aukcionarska kuca. PCekspert je forum o kompovima, problemima itd, itd Trznica je usput, medjutim ispada da je najposjecenija
E sad, ubacivanje takve stvari predstavlja povece izmjene u samom forumu a to donosi i nove moguce probleme. O tome najbolje zna horza i ne vjerujem da ce se bilo tko ici upustati u to
Do sad je trznica funkcionirala dosta dobro i nije u njoj problem, nego u ljudima. Svatko od nas zna da je to uvijek rizik i da treba paziti sa kime i kako trguje.

nema vise zippacha ......

zippo je offline