Citiraj:
Autor Njusskallo
Hmm, cime se ti bavis da ti trebaju tolike brzine? Kako se to uopće može primjetit osim na screenshotima 
|
Postoji toliko namjena da boli glava (na kojima moze doci do izrazaja takva brzina).
Citiraj:
Autor Njusskallo
i... ako ste svi toliko zapeli za tišinu, na sreću već više godina se proizvode silent kučišta kroz koja se disk ne čuje...
|
Vjeruj mi nekim diskovima ne pomazu niti najbolja kucista
Citiraj:
Autor Njusskallo
6000kn za par screenshota...  ... 
|
6k kn je relativno malo ako covjek zaradi na tome visestruko vise (znaci bitna je namjena, a manje cijena) ili ako jednostavno ima nofce
Citiraj:
Autor Sa_Stilom
Doduše, OCZ Apex već sam posebi radi u RAID0 (interni), mislio sam dva takva stavit još u jedan RAID0.
Komentari?
btw: Čekam info koliko dođe Intel kod nas?
|
IMO nekako bi radije pricekao ioXtreme (cisto radi usporedbe preformansi i cijene), pa onda u shopping ... a i ostalim SSD diskovima bi trebala past cijena, te postoji ogromna mogucnost da ce se na trzistu pojavit konkurentniji modeli ostalih proizvođaca (opet opci pad cijena

).
Po mojoj procjeni X25-E preko eBay-a ispada oko 4000-4500 kn (dostava, carine ...), e sad kakve ce cijene bit u ducanima ... vrlo vjerojatno nesto slicno tome (citaj: neisplativo).