View Single Post
Staro 02.02.2009., 18:25   #105
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Njusskallo Pregled postova
Hmm, cime se ti bavis da ti trebaju tolike brzine? Kako se to uopće može primjetit osim na screenshotima
Postoji toliko namjena da boli glava (na kojima moze doci do izrazaja takva brzina).

Citiraj:
i... ako ste svi toliko zapeli za tišinu, na sreću već više godina se proizvode silent kučišta kroz koja se disk ne čuje...
Vjeruj mi nekim diskovima ne pomazu niti najbolja kucista

Citiraj:
6000kn za par screenshota... ...
6k kn je relativno malo ako covjek zaradi na tome visestruko vise (znaci bitna je namjena, a manje cijena) ili ako jednostavno ima nofce

Citiraj:
Autor Sa_Stilom Pregled postova
Doduše, OCZ Apex već sam posebi radi u RAID0 (interni), mislio sam dva takva stavit još u jedan RAID0.

Komentari?

btw: Čekam info koliko dođe Intel kod nas?
IMO nekako bi radije pricekao ioXtreme (cisto radi usporedbe preformansi i cijene), pa onda u shopping ... a i ostalim SSD diskovima bi trebala past cijena, te postoji ogromna mogucnost da ce se na trzistu pojavit konkurentniji modeli ostalih proizvođaca (opet opci pad cijena ).

Po mojoj procjeni X25-E preko eBay-a ispada oko 4000-4500 kn (dostava, carine ...), e sad kakve ce cijene bit u ducanima ... vrlo vjerojatno nesto slicno tome (citaj: neisplativo).