View Single Post
Staro 02.02.2009., 14:53   #87
A-V
Premium

A-V's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor zippo Pregled postova

Aukcije ? Pa sta prodajemo, tepihe, gace ?
Imamo vec nacin kako se formiraju cijene, kome ne odgovara ne treba dolaziti kod nas, ima Plavi oglasnik, newse i ostale monade pa nek prodaje
Na pretjerane cijene treba reagirati, da li ce mod to uciniti ili netko drugi, svejedno. I tu je vazno da se ne pretjerava, svi mi volimo dignuti glas kad je neko bezobrazno skup ali koliko vidim do sada modovi to stignu rijesiti
Inače, tepisi i gaće se ne prodaju na aukcijama (prije na nogostupu na kvatriću), nego specifična roba koja traži specifične kupce (kao što je vidljivo iz mog primjera sa stripovima, a vidi se i iz ostalih specijaliziranih aukcija posvuda po svijetu). Mišljenja sam da i PC komponente spadaju u specifičnu robu koja nekome vrijedi mnogo, a nekome ništa. Upravo zato mi se sviđa koncept aukcija. A ako netko cijeni ono što prodaje previše, pusti ga, možda nekome treba baš to i platiti će koliko hoće. Ne vidim razlog zašto bi se ja trebao s svojim komentarima petljati u njihovu trgovinu.

P.S. Inače i E-bay ti je aukcija, pa se vidi da taj sistem funkcionira skroz ok.
A-V je offline