View Single Post
Staro 02.02.2009., 13:41   #483
Emperor
Terminirani determinator
Moj komp

Emperor's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
5 razloga za poraz IMO:

1.)Nismo uspjeli naci pravo rijesenje za francusku obranu,i nije bilo ideje prave u igri.Za svaki gol smo se mucili kao konji,a primali smo ih prelako.
IMO problem je bio i umor,jer tesko je igrati leprsavo i lijepo protiv ovih nasilnika,nakon 10 utakmica u 17 dana (pogotovo sto nam je kljucni igrac Balic igrao pod ozljedom,da je netko drugi nebi ni hodati mogao a kamoli igrati).

2.)Lose odluke Červara od pocetka prvenstva,misli da je nekoristenje Sprema i dovelo do toga da nije bio u ritmu utakmica i nije odigrao kako zna.
Buntic je trebao bit zamjena Peri,a ne onaj mladac Kopljar koji se smrzo.
Sta je Lino sa Horvatom izveo,Zrnic je bio u dobroj formi,i nije ga trebao mijenjat.

3.)Francuzima je dopusteno da nas udaraju i tuku ,i da ne dobiju kaznu.
4 minute isključenja za žabare je apsolutno smješno za ovakvu utakmicu,dok smo mi dobili 6min i to 4 je dobio Pero (jedan put zasluženo jednom bezveze,ali zbog toga nije smio igrati toliko agresivno).
KARABATIC je udario 2-3 puta Balica,u vrat i u glavu,i normalno da je covjek popizdio i ja bih.
Duvnjak je isto istrpio udarce,Sprem je dobio u jaja i nije sudjeno NISTA,ali svi do jednog su dobili batina i od najprljavijeg igraca u rukometu Dinarta.

Suci nemaju POJMA o rukometu,i ostetili su nas u odlucujucim situacijama,sa cudnim i neshvatljivim odlukama.

4.)ŠPREM da je igrao konstantno a ne svaku 4 utakmicu ,zabio bi one zicere kad smo bili na +3 ,ali nije jer je Lino koristio Hrvatina i bacio Šprema u vatru ali on nazalost nije bio spreman.

5.)Publika je bila za kurac,pa 15000 ljudi mora napraviti puno jacu atmosferu od ovoga.Ulaznice su podjeljen buđovanima,sponzorima i sl. ljudima koje uopce ne zanima rukomet nego se dođu pokazati.
Kad nam je trebala potpora i gubili smo ,onda su svi osim najvjernijih umuknuli a bas tada je trebala podrska (a ne kad mi zabijemo gol samo navijat).

SVE u svemu dobro je,osim sto je SP od strane IHF lose organizirano,od izbora sudaca ,do sistema natjecanja.

Svaka cast deckima,i vidimo se u Austriji,pa da rasturimo ove Francuze.

E moj PEDERSEN dabog da te pederi guzili.
Emperor je offline   Reply With Quote