View Single Post
Staro 02.02.2009., 13:06   #3107
r!dEr
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor slavonac90 Pregled postova
e ja nisam upoznat s tim programom,a naravno da sam upoznat sa nestajanjem tekstura
jel može malo više detalja kako i šta napravit???gledo sam malo po stranim frumima ali nitko nije potvrdio da radi ta šema
nema nikakvih posebnih podesavanja... instaliras i tjeras. kad otvoris program pod Home imas Control your System Cache ako stvar radi trebalo bi pisati CacheBoost Service is running.

jedino sto bi mogao probati je pod Optimize odabrati Optimize Now ali ne vjerujem da ce pomoci ako ne radi odmah, a pokrenut je(pali se po defaultu i bude upaljen svaki put kad pokrenes windowse)
probaj pokrenut igru i kad ti puknu teksture otici pod optimize i isprazniti kes(Empty system Cache)

kod mene stvarno pomaze... iskljucim njegov servis, igram i ubrzo mi nestaju teksture, a potom i kompletna slika osim auta i lampi(zgrade, cesta, sve bude prozirno)... onda switcham na program i upalim ga, vratim se u igru i pocne ucitavat sve nazad i teksture se vrate u potpunosti.
otkad sam ga instalirao ne glavi mi se vise ni izmedju medjuscena i igre na onoj crnoj pozadini di pise LOADING...

povremeno se tijekom igre desi da steka(ruje po disku) i onda trebam pricekat minutu-dvije dok ne nadodje, a nekad se skroz zaglavi i onda moram restartat igru

uz igru imam instaliran patch 1.1... a Fedor je jedini borac koji u ringu sve radi besprekorno
r!dEr je offline   Reply With Quote