02.02.2009., 12:51
|
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Autor A-V
Savjetujem da se pogleda kak je trgovina rješena na
www.stripovi.com
Prava aukcija, vrijeme prodaje, istjecanje aukcije, nadmetanje sa davanjem najveće cijene koja onda povećava trenutnu cijenu samo ako netko ponudi više, negativni i pozitivni komentari, kategorije, pretraživanje kategorija, posebne opcije tipa izlog, boldani proizvodi, opcija kupi odmah...
Svaki član ima svoj kutak (Moje aukcije) gdje prati za šta se nadmeće, šta ga zanima, sve prošle aukcije...
Zbog takve organiziranosti i sajt nešto zarađuje jer od svake transakcije uzima par posto, a za dodatne usluge još nešto. Ak se stvarno želi tržnica organizirati, mislim da je jedino to put.
|
Dao si mi nadu  ali to ovako na papiru zvuči dobro, no koliko vidim u praksi, unatoč ok pravilima i tehničkim detaljima - nemaju ništa manje problema nego mi. Postoji crna i bijela lista, topici gdje se ljudi žale na "neutralne" komentare, aukcije na kojima je netko kupio strip za 1kn jer nije bilo više ponuđača, a prodavač nravnao nije sretan s tom kunom itd. uglanom, ništa sretnije nego kod nas a imaju manji "pormet" nego mi.
I to punooooo manji:
2441 of 5099 Members have made 423843 posts in 15 forums.
A mi:
Teme: 113,816, Postovi: 1,166,749, Članovi: 21,092, Aktivni članovi: 5,214
|
|
|