View Single Post
Staro 02.02.2009., 12:17   #127
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
ja mislim da su rasprave tipa kaj je bolje xbox ili ps3 besmislene jer to je kao da se otvori topic kaj je bolje sladoled od lješnjaka ili šumskog voća
Razlike u grafici između te dvije konzole ak i postoje onda su apsolutno male i nebitne. Jednostavno xbox i ps3 kod nas imaju različitu publiku i jedni druge bi trebali uvažavati
-xbox360 ekipa kojoj se neda zezat sa oglasnicima i tražit rabljene igre ili naručivat iz inozemstva jer su im ove iz dućana preskupe, koji žele odmah veliki broj naslova uz konzolu, ekipa kojoj je blu ray tehnologija trenutno preskupa i ne nudi dovoljno sadržaja, ekipa koja želi proć jeftinije, xbox ekskluzive!
-ps3 prije svega ljubitelji playstationa i japanskog koncepta igara, koji odmah doma ne moraju imat 50 igara nego par koje zbilja igraju, koji se sa ps3 žele spojit na net i igrat online besplatno, ekipa koja se neželi natezat oko garancije sa nekim iz oglasnika i koji znaju da se sve igre za ps3 mogu nabavit drugim kanalima puno jeftinije nego u dućanu a kasnije se opet može prodat za neke novce tako da je gubitak na igrama zanemariv, ps3 ekskluzive i blu ray filmovi (koje su se počeli stidljivo pojavljivat u videotekama), ekipa koja nikak nemre igrat pes sa kontrolerom od xbox-a!
Međutim složio bi se da je cijena playstationa 3 previsoka jer xbox nov u dućanu dođe 1700kn a najjeftiniji ps3 3300kn. Blu-ray pogon i hard od 80gb nemogu povisit cijenu konzoli za duplo budući im je snaga hardvera otprilike podjednaka-jednog i drugog već osnovni pc od 1500-2000kn popapa za doručak
Štareći, ps3 nije za svakoga ali ni xbox nije za svakoga!
darkijas je online   Reply With Quote