od kud pocet od ovih silnih bisera...a valjda redom
Citiraj:
Autor rak21
daj mi reci molim te jel igraš pucačine na PS3 (znam da si ljubitelj kod-a kao i ja  ) tj. jesi li se uspio naviknuti na joypad nakon godina provedenih na miš/tast. kombu (ja nisam, razlog zbog kojeg sam ga prodao skoro odmah nakon kupnje)?
|
onak, ko prvo, da razjasnimo, pucacine nisu za konzole kako god ih proizvodaci htjeli u njih strpati. ok, uvalili ih jesu, no nikada nece lik s kontrolerom moci nadmasiti lika sa mishom. i tocka. em premalo kontrola, em presporo reagiranje, em neergonomican polozaj za duze igranje..uglavnom, fakat kretenarija pomisljat igrat fps naslove sa joypadom.
no zato je sve ostalo fenomenalno...od sporta do avantura...ali fps igre
Citiraj:
Autor tomifish2002
ne kužim čemu uopče dilema između konzola? xbox je totalni pobjednik. bolja grafika , fantastičan online servis , bolja ponuda eklsuziva , mogućnost igranja backupova. ps3 je hardverski snažniji ali u svijetu ne postoje programeri koji znaju iskoristiti njegove mogućnosti. sony još uvijek gubi pare na svakoj konzoli. i jedina je dobra stvar za sony što će cpu iz ps3 moći koristiti u ps4. Mislim da je to čak i službeno najavljeno. Svaka čast sonyju na razvijanju hardvera...ali mislim da je microsoft napravio bolji potez. naravno o kvaliteti gamepada ps3 neću ni komentirati...fuj
|
po tebi se vidi da nisi ni vidio ps3 uzivo, a kamoli da si se igrao na njemu..pogotovo da si se kojim slucajem spojio na net s njime. ili nedaj boze, updejto zadnji firmware preko neta, recimo...
a i vidim koliko si drzo sonijev gejmped u ruci...uglavnom
Citiraj:
Autor tomifish2002
ma samo komentiram neke očajne činjenice o ps3. a ima ih. za te novce ste jednostavno morali dobiti više.
|
pa prosvjetli nas, kaj smo mi to morali dobiti za te novce...kam bute si zabili boxove kad se konacno javno objavi postojanje chipa za ps3ku...ako je to jedino kaj je bolje kod boxa...mislim, presmjesnih ljudi ima
Citiraj:
Autor martin22
Pa hvala bogu, kad raspravljaš o ps3 da ćeš spomenuti i xbox,
To ti je kao da pričaš o PES-u, a ne spomeneš FIFU-u.
|
pa valjda to pase imbecilu poput tebe...komad ti prica koje poze volis, no ti spomenes da postoji i sida..jer, eto, pricajmo bejbe...
Citiraj:
Autor Jeote
Ajd umjesto kaj se prepirete stalno budite malo i korisni..
ovak imam "mkv" film od 4.7GB kad ga sa mkv2vob-om prebacim u file čitljiv PS3-u nemam nikakvih problema, al kad želim ubacit titlove (load subtitles from file) javlja mi se stalno "insufficient disk space"..?? na toj particiji imam oko 20GB.. pretpostavljam da vas ima koji koristite taj program pa valjda netko zna odgovor, hvala.
|
neznam kaj se promjenilo do sada, no ps3 ne podrzava titlove...koliko sam se zadnji put oko toga raspitivao..mozda su sredili nekaj do sada..