1. Placanje clanarine za trznicu ?
Kao ideja nije lose, realizacija skoro pa nemoguca a i upitna je legitimnost tako neceg (ne znam smije li se tako nesto, prosvjetlite me

)
2. Davanje potpunih podataka adminu za registraciju na trznici ?
Ne lose, ali sta sa podacima ? Objavljivati se ne smiju, davati ih admin ne bi smio nikome i sta ce onda sa njima ? Ja sam u principu za to i da se mene pita ja bi objavio na forumu ime svakog lopova. Ali me se ne pita

a i gledajuci pravno to bi bilo krsenje zakona.
Citiraj:
Desava se da netko zeli nesto kupiti ali ne da lovu na nevidjeno i ne impresionira ga ni moj broj postova ni datum registracije. Recimo jedan lega neki dan. Pametan covjek. Ne vjerujes - ne daj lovu.
A ne ovi telci (je, gadno za reci ali moram) koji vide da netko ima tri posta, ne da im nikakve podatke osim broja racuna, ne zeli dati sliku hardvera niti bilo koji dokaz da isti uopce postoji, ime, adresu....nist.....i oni mu uplate lovu samo zato sto hardver prodaje za 30% manje nego ostatak clanova (lako mu davati rabat kad prodaje maglu ) pa im zao propustiti priliku. I onda placu nama ostalima sto nisu slusali vlastiti glas razuma koji im je zasigurno cijelo vrijeme govorio da to ne rade i izmisljaju neka nova pravila trznice koja bi ih trebala spasiti ubuduce.....
|

ali to je tako, nazalost