Citiraj:
Autor Roberto
Potpisujem, nisu nas pokrali nego su jednostavno loše sudili. Za one koji su zaboravili, krđa je bila ono što se dogodilo na košarkaškom prvenstvu u Srbiji prije nekoliko godina.
Naših nije bilo nigdje od 45. do 55. minute, kad je Karabatić isprovocirao Balića. Nakon toga se igra raspala i nisu pronalazili rješenja za francusku obranu. To si Balić nije smio dopustiti. Tu je i Lino trebao bolje reagirati.
|
Istina za suđenje,ali žao mi je što tako odlično SP na kraju unište 2 zamjenska suca željni viška pažnje.
Što se tiče Balića,ništa mu ne zamjeravam jer svatko tko se bavio tim sportom zna da kada te netko 2-3 puta u utakmici ide ciljano lupati po vratu onda je dosta teško ostati miran do samoga kraja.Više zamjeram Karabatiću koji umjesto da se ispriča on se još onak ide smijati Baliću u lice.
A Linek ko Linek...

Kada sam zamijetio da nam je Horvat krenuo igrati desnog vanjskoga, Lacković lijevo krilo onda sam znao da je sve gotovo.
No šta je tu je, život ide dalje te treba gledati na nove pobjede u što ne sumnjam da ćemo ih imati ubuduće.