View Single Post
Staro 02.02.2009., 09:30   #473
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor newalss Pregled postova
Igrao taj sport 11 godina a trenutno ga sudim...znam šta je sportski duh ali i znam kada suci kradu a kada jednostavno loše sude.
Potpisujem, nisu nas pokrali nego su jednostavno loše sudili. Za one koji su zaboravili, krđa je bila ono što se dogodilo na košarkaškom prvenstvu u Srbiji prije nekoliko godina.

Naših nije bilo nigdje od 45. do 55. minute, kad je Karabatić isprovocirao Balića. Nakon toga se igra raspala i nisu pronalazili rješenja za francusku obranu. To si Balić nije smio dopustiti. Tu je i Lino trebao bolje reagirati. Sjećam se Atlante gdje su Jovića (u finalu mislim) uspjeli isprovocirati i protivnički igrači i suci. Kljajić ga je izvadio van, izderao se na njega, opalio mu šamarčinu i vratio ga u igru. Nakon toga Jović je zabio ključni golo na olimpijadi... A jučer kad su se naši počeli gubiti, izgubio se i Lino (Horvat na vanjskom, Balić/Lacković na krilu...).

Isto tako, naši su prokockali priliku u prvom poluvremenu, pri vodstvu jedan razlike promašili su tri napada za redom (dva zicera Šprema). Da su se tu uspjeli odljepiti to bi bilo to.

Ali već je postala klasika da nama uvijek netko drugi mora biti kriv za poraz, ne možemo prihvatiti da netko drugi može biti bolji. Treba biti zadovoljan i sa srebrom, ova generacija je već godinama konstanta u vrhu i zbog toga treba biti sretan.