Citiraj:
Autor Zarkinjo
Nema nade da ćemo mi išta ikad veliko više osvojiti,UVIJEK ali baš uvijek nas shebu suci,i onda se mi tješimo "drugi put će biti bolje",moš misliti uz suce,uz ljude koji bez pardona rade protiv tebe,odnosno nesportski onda stvarno nema smisla.Karabatić je jedino dobar u dijeljenju lakata i šaka,ovo ostalo mu bez pomoći sudaca ne ide baš najbolje.On je zaslužio crveni karton još u prvom poluvremenu,2 smiješna isključenja za Metlićića,crveni Voriju je samo šlag na kraju.
|
A šta misliš kako bi velike rukometne zemlje opravdale inverstiranje u rukomet i velike plaće pojedinih stučnjaka, da jedna mala zemlja koja uopće ne ulaže u dvoranske sportove i gdje mlađe kategorije treniraju na betonu, osvoja prva mjesta na velikim turnirima? Takve stvari se mogu dogoditi samo povremeno.
Žalosno je da je jedna Slovenija puno jača u I(E)HF-u od nas i kad se igralo kod njih, suci su ih vukli cijeli turnir i tako im omogučili plasman na olimpijske igre. Naši su isto na njhovom putu stradali, a Metličić je ostao skoro bez oka.
Suci su bili katastrofa, ali su i nama pustili nekoliko stvari, recimo Balić je morao biti isključen za prijetnje Karabatiću. A svoje zajebe su kompenzirali kao u drugoj rukometnoj ligi, pa smo i mi dobili koju loptu mukte.
Napadi francuza su trajali cijelu vječnost, bez oduzimanja lopte, dobili su nekoliko sedmeraca, za prekršaje koji se obično ne sviraju, dok se nama u napadu te stvari nisu svirale, npr. obračuni Šprema i Abaloa. Kad Šprem Abaloa takne u zraku, bude sedmerac, ali kad Abalo udri Šprema u zraku u jaja, ne sudi se ništa. Još je i lopta otišla van terena, pa je utakmica morala biti zaustavljena, ali vrli danski stručnjaci puste igru dalje. O nepostoječem isključenju i sedmercu kad smo bili na +3, neću ni govoriti.
Karabatić bi trebao ići u zatvor za neke od prekršaja i to ne samo sada, ali njemu se iz nekog razloga te stvari toleriraju već godinama.
Vori je opravdano isključen, samo bi volio da je bar napucao to dansko govno.