Evo mali update....
Jedan malo slobodniji dan ispunjen kišom i ružnim vremenom potaknuo me da se malo uhvatim modanja...
Jako sam se mučio što ču sa prednjom maskom i konačno me danas popodne pukla nekakva ideja kako bi sve zajedno moglo izgledati pa sam odlučio da neču puno izmišljati i da ću prednju masku izvesti u skladu sa ostatkom vanjskog izgleda... kako sam to zamislio vidjet će se u ovom i idućim updateovima....
Za prednju stranu iskoristio sam nekakvu plastiku koju sam pronašao u garaži. Sačaste je strukture i dosta je tanka i lagana pa sam rezanje obavljao sa skalpelom...
Jedan CD slot sam postavio gore na masku i on se neće skidati jer sam ga zalijepio... od ostala tri slota jedan je namijenjen dvd/rw uređaju a u preostala dva bi trebao smjestiti jedno 5-6 analognih pokazivača i 4-5 prekidača koji će služiti za nadzor pojedinih stanja i za opalenje ventilatora
Prvo sam od cd spindlea (bar mislim da se to tako zove...) izradio dva tunela za zrak...
Nakon toga sam sa donje strane stavio dva komada plastike...
Postavljen je još jedan komad plastike ispred i stavljena je plastika na bok...
Malo sam polijepio i gornju stranu...
Isprobavanje da li sve paše...
Još dodataka sa gornje strane
Kit za modeliranje?!?!?...

Završena prva ruka u grubo....
Slijedi šmirglanje, odstranjivanje višaka i ponovno kitanje....
Razmišljam da li da sve prelaze na spojevima izvedem pod pravim kutem ili da ih izvedem kao blage prijelaze nanašanjem određene količine kita?
Sva mišljenja, prijedlozi i kritike su dobrodošle...