Citiraj:
Autor newalss
Ja sam to vidio tako da ga je Karabatić fintom cimnio i da mu je Metličić umjesto u tjelo ušao rukom u vrat.
Ajd nećemo pretjerivati...upamtio sam kao i ti jedino taj start na Baliću.
Ne krade se tako što faul u 2 minuti za čisti sedmerac vratiš na devet, ne sviraš time-out kada igrač leži a nema kontre itd...tim samo pokazuješ da loše sudiš.
Da su htjeli pokrasti ne bi se mi držali do 44 minute u egalu niti bi u 32 minuti vodili 2 razlike i imali zicer za 3 razlike. IMHO.
Nitko ne priča o Špremovim promašajima, Lacovom silovanju šuta i ulasci u nepotrebne faulove , o ukupno 3 Balićeva i Duvnjakova gola, o našim golmanima, o Horvatu na beku, katastrofalnom igranju s igračem više kad smo se mogli odvojiti.
Vidi šta je grešaka...i ti nađeš 2-3 sudačke greške i njih kriviš za poraz. Živio rođo!
Eno sad slušam na TV-u da naši tupe kako su se francuzi odljepili zbog krađe sudaca. Jel sam ja nešto loše upamtio ili se to desili tako što smo prvo ofulali šut skrila i dobili lagan gol, pa Balić silovao i krivo bacio pa tražio faul skupa s Vorijem a francuzi lagano u polukontru pa gol , pa Lac napravio korake pa francuzi složili kontru i gol? 
|
A šta kad kradu suci u finalu jer su trebali to radit kao i na ovom filmiću ranijem postanom. To naprave tako da dopuste Francuzima malo grublju igru u obrani, nama za takvu grubost odmah isključenje, dosude za njih par faula u napadu i dosta, nisu francuzi za klasu slabiji da moraju suci pomagat cijelu tekmu, par odluka na kraju i gotovo.
A onaj lakat u lice koji je Karabatić zavalio jednom našem igraču, pa onaj faul voria u napadu pred kraj. Puno puta je Karabatić zavalo ruku u lice našim igračima (nisam brojo koliko je to puta bilo). Znam da je Šprem puco svaki put u desi gornji kut pa ga je ovaj skužio, Laci što je puco, pa kad se približiš 7 metara dobiješ rukom u lice pa normalo da je puco iz daljeg. Suci su navlačili za Francuze i to se vidlo. Francuzi su imali mao isključenja a koliko su još faulova za isključenje napravili, naši kad naprave malo jači faul odmah idu van.