View Single Post
Staro 02.02.2009., 00:37   #465
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
10 minuta nismo gola dali, toliko su čvrsti francuzi...
Ali moje mišljenje je da su suci djelom krivi za poraz, sjebali su onu najbolju partiju rukometa koju sam ja do sada gledao. Gol za gol, sjajne obrane i golovi sa obje strane, svaka čast i jednima i drugima ali ti danski suci su mi odvratni.
Mislim da bi se igralo gol za gol do kraja a onda bi pobjedili bolji, e sad koji su teško je reć, jako mi je žao što mi nismo pobjedili jer smo do sada igrali fenomenalno.
Suđenje na cijelom prvenstvu nije bilo pošteno prema nama, jer smo ipak mi bili domaćini i trebali bi imat bar malo povlastice ali bilo je baš suprotno.
Očekivao sam više od Balića u ovom finalu, a od Vorija da će pustit loptu iz ruke jer ruku na srce imao bi pravo da ju je pustio.
Čestitam našima na srebru koje je velik uspijeh i strašno mi je žao što niso na domačem terenu imali 10:0
Nadam se da Pero i Lino neće otić (bmk što drugi misle) a da će Balić ozdraviti do Europskog, a Duvnjak da će postat majstor makar je i sad.
Skidam dečima šešir i svaka im čast, medalja im ima zlatni sjaj.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote