View Single Post
Staro 01.02.2009., 22:41   #449
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor pinkskin Pregled postova
Ovo u Atlanti nisam gledo ali sam gledo zato u Portugalu sve. Koliko se sječam igrali smo u finalu protiv njemaca, a tamo su suci navlačili za njemce ali smo mi bili dvije klase jači pa smo ipak pobjedili, ako se sječaš da je njemački igrač gurnuo Linu na kraju utakmice i ovaj je pao na pod, kod slavlja.
Sjećam se svega toga, o tome i govorim. Kad si za klasu bolji i suce možeš odjebat. Da su bili danas na razini na kojoj su igrali prethodih dana imali bi zlato. Glupo je očekivati da će suci štiti domaćina u finalu SP.

Nemojte stalno tražiti teorije zavjere i samo se sjetite kakvih je sve grešaka na ovom (a i na prošlim) prvenstvu bilo i u ostalim utakmicama...

Treba stvari gledati globalno, IHF je u qurcu s organizacijom SP svake dvije godine, rukomet se ozbiljno izvan europe više ne igra. Moderni rukomet pregazio je stara pravila i način suđenja, a vodeći ljudi u rukometnim organizacijama to ne vide i niš ne mijenjaju. tu je bit problema i na tome će se morati poraditi inače će se rukomet totalno srozati...

Pogledajte si kako su odigrali kreatori igre i sve će vam biti jasno. Za Duvnjaka nije bad, mlad je, nema iskustva. Ali Balić se nije smio dat isprovocirat onom kretenu Karabatiću.