Citiraj:
Autor Big Guy
|
kao sto sam rekao - nema koristi. Istina je jaca ali postavlja se najvaznije pitanje - ako kartica za xx kn daje u nekoj igru 100 FPSa a kartica za xxx kn daje 115 FPSa iliti ga 15% je jaca - cini li ju to isplativom? IMO ne osim ako razlika nije 50kn. A ovdje su razlike ipak poprilicne.
Dakle recimo da ce za 1000kn dobiti vise nego igrive frameratove u svim naslovima, za 1500 ce dobiti to isto ali samo jos nesto FPSa vise. Bemti moras biti idiot da das tih 500kn. K, kaze lik kupit ce veci monitor jednog dana. Sve 5. Samo sto ce tog jednog dana i 4850 i 4870 vrijediti isto tj 10% svoje vrijednosti (btw tada ce razlika biti 50kn pa ce 70 biti isplativa

). U medjuvremenu ce mu 4870 potrositi jednu svoju punu vrijednost u povecanoj potrosnji struje i potrebi za jace odvrnutom klimom preko ljeta. Opet, nije isplativo
nego drago mi je sto se konacno kaze ljudima da im se prelazak s 8800gt na 4850 ne isplati. Zao mi je jedino sto se jos prije par tjedana isto bilo smatrano bogohuljenjem pa sam bio dovoljno glup da bez nekih vecih provjera istu i kupim da bi otkrio da je to sve isto smece s vise FPSa samo u onim naslovima kojio ionako se vrte fluidno na svakoj kartici izasloj u zadnje dvije godine koja je kostala vise od 500kn. Jedini razlog zasto sam je na kraju i prodao nakon samo par dana, popusio 100kn i sada mazim pare i pokusavam ih natjerati da se spare i razmnoze dok maltretiram ovu integrusu. Nadam se samo da ce gtx260 biti nesto inace cu se sredinom mjeseca opet slicno zajebati