Po meni je ovaj krastavac Červar najzaslužniji za ovaj poraz uz ova dva tulipana koji su sudili,naravno.Prva debilana je uvođenje Horvata na vanjskog igrača znajući da je njegova pozicija krilo + nije igrao cijelo prvenstvo.Druga stvar,zove time-out 2min prije kraja tekme i na -4,umjesto da ga je zvao čim je vidio da napad ne funkcionira i da 10min nismo gola dali.Razumijem da Červar nezna šta bi rekao igračima sudeći po tome što istima govori,možda nešto tipa "Za Ivana!"?Bar da se igrači probaju međusobno posložit i odmorit.Treća debilna odluka je bila držanje Šprema koji osim dva gola na početku nije mogao ni okvir gola pogodit.Četvrta debilana je ta da ovo nije najjači sastav koji je Červar mogao imati.Odrekao se Vukića,Džombe,Hrvatina kojeg je toliko forsirao tijekom cijelog prvenstva,a za kojeg vjerujem da bi danas bolje odigrao od Šprema....Ima toga još ali...Oprostite,ali ja prema ovome svemu,njegovim time-outima,njegovim odlukama mogu zaključiti da lik nema blage veze.To je moje mišljenje.