View Single Post
Staro 01.02.2009., 16:53   #9
DejoGH
Premium
Moj komp

DejoGH's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor DomagojX Pregled postova
za first boot device stavi cd/dvd, drugi boot device hard....staviš cd od windowsa u komp, pokreneš komp i onda će ti reć press any key to continue instalation...stisneš bilo koji gumb....dođeš do tamo na kojoj particiji očš instalirat windows...formatiraj hard i onda će se kopirati neš...kad to završi komp će ti se resatrtat...prije toga izvadi cd, onda kad se restarta neće te pitati "press any key to continue instalation", zato jer nema cd u kompu...i onda će ti se komp normalno podizat, bit će ti bootsreen od xp-a i kad se on pojavi satviš cd natrag u komp i nastaviš intaslaciju....
ako ti i tada neće šljakat vjerojatno je problem u windowsima onda
ma znam ja kako instalirat windowse.... instaliro sam ih stopedestidva puta.....
kazem vam lijepo, kad mi dodje prvi put onaj boot screen od windowsa, i krene ona traka dolje, dodje do onoga di biras jezicne postavke (za tipkovnicu i ta sr...), onda mi dodje za postavke mreze, i na kraju pri onom FINALIZING INSTALLATION zavrsi sve i restarta komp, e sad bi TREBALO pokrenut windowse i trazit registraciju preko interneta, te upisivanje korisnika , e a meni umjesto toga ponovno krene boot screen od windowsa i sve ispocetka od onog di namjestas jezicne postavke....
DejoGH je offline   Reply With Quote