Citiraj:
Autor Wolverine
za naše ceste je Pajo najbolji izbor jer je imun na rupe dok kenvud i soni vole preskakat
|
Znam,baš nagovaram frenda da mi proda nazad paju.

Neće gad,morat ću keširati opet neki model sa USB-om. Nisu baš ni jeftini.
Citiraj:
Autor Gabre
sony je zadnje smeće koje moš metnit u auto, šupalj i prevrištav zvuk, nikakav bas, a visoki kopaju mozak
|
Ma i ja imam osjećaj da više krči nego svira. Zvučnici su na običnom Audijevom sistemu,onaj stock,radio+casette svirali 3x toplije i ugodnije. Mislim da ćemo se ja i Sony pozdraviti,i da štedim kako sam gore napisao ili pajo sa usbom,ili ima jedna alpina za 1500kn.
Nisam dirao ništa po pitanju zvučnika u autu,jer sam pročitao na audijevom forumu da su jači dvo/trosistemci u A3-cama nego u ondašnjim A4-orkama, pa sam se poveo da nije do zvučnika,nego do HU-a problem. A i subwoofer je spojen kako spada,bar na Sonyu regulacija +/- radi,samo šta trese,ali opet, to je HU-a i kablova vjerujem.
Morao bi to nekome odvesti da pogleda uopće,jel to naštimano kako spada, al to ću kad uzmem bolji HU,dosta mi je bitan zvuk u autu jer sam stalno u njemu pogotovo preko tjedna,slušam dosta originalnih CD-a koje imam u kolekciji doma,a nisam onda imao love za bolji HU od 799kn,jbg.