Danas sam pospremajuci moju sobu naletio na neke igre koje sam davno odigrao i odlozio u kutiju, naravno sve su originali za koje nezalim niti jednog feninga....
Sve su to igre koje sam igrao danima, tjednima pa cak i mjesecima....
GTA III - Jedina GTA igra koju sam presao bez cheatova
GTA Vice City - Znate sta mi je bilo najdraze kod ovog Vice City-a, najdraze mi je to sto je bio relativno malen i nakon mnogo sati igranja sam znao svaku ulicu, svaki cosak, svaki pixel igre. Kad radim kao taxist, ne moram niti gledati na mapu... Pdmah znam najkraci put do odredista....
Cod 1, CoD 2 i CoD 4 - Nesto nenadjebivo. Mislim da ce se i sami tvorci ove igre dobro namuciti prije nego naprave nesto bolje.
DIABLO I i DIABLO II - izgubio sam negdje DIABLO II i ocajnicki sam ga trazio jer sam zelio ponovno zaigrati. Ali njega jednostavno nema, moram kupiti igru, ponovo...
Max Payne 1 i 2 - TO su dvije igre koje sam presao vise od 15 puta i opet ih prelazim.
Need for Speed: Hot Pursuit 2... Legendarna igra... U vrijeme kada sam imao athlona 2000+ MX440, ovo je jedino sto mi je bilo dostupno za razonodu.
Need for Speed Most Wanted: Super igra, kao i Carbon... nazalost, svi noviji NFS-ovi su cisto sranje
Street Fighter- jedva cekam da dodje SF IV... Inace, dane sam provodio uz Super Nintendo igrajuci ovo

FEAR - Boze moj, zbog ove igre cu imati traume do kraja zivota, ali me to nece sprijeciti da je predjem jos mnogo puta... Do sada sam je presao 5 puta i svaki put je bilo kao prvi put
STALKER Shadow of Černobil

- Zakon... Cekao sam je godinama i onda je napokon dosla... Mozda bi i bila broj jedan da je nisu radili skoro cijelu deceniju

Red Alert 1, 2, 3 - svi su podjednako dobri i fenomenalni
Oblivion: Tek sam ga nedavno presao jer u vrijeme izlaska ove igre sam imao neku starudiju koja nije mogla ovo da pokrene. Igra me je odusevila, igrao sam je kao da je tog dana dosla na trziste.
Gears of War: Nesto nenadjebivo... Bas sam danas posvetio nekoliko sati igranju ove igre
Mass Effect: U vrijeme neoptimiziranih igara ova igra je kao dar sa neba. Presao sam je nekoliko puta. Prijatelj mi ju je preporucio jer sam htio neku igru gdje mogu uciti engleski i zabavljati se. Ucio sam engleski a i zabavio sam se.
Fallout 2 i 3: Sweet

Naravno ne smijem zaboraviti Maria i Pacmana