View Single Post
Staro 31.01.2009., 21:21   #1093
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
OMFG

Idol si...

Ja te pet puta molim da mi napišeš adresu picerije u kojoj radiš, da te mogu naći, a ti ništa. Mislav je bio u školi do 14. Jedino me Veki nazvao, ali prekasno, ja sam već bio na putu nazad. Bezveze mi bilo da sad nešto lunjam po gradu, i nagadjam kada će ko biti sloboda i hoćemo li se skupiti. Ja sam u Osijeku bio već oko 11, a nazad sam krenu oko 11:30 (samo smo kupili činele, sjeli u atuo i krenuli nazad)...

BTW Kakav je ono saobraćaj u Štormajerovoj??? Kakve su ono perverzije sa pješačkom zonom FFS?????????
Ja sam gledao mapu grada a ovaj lik sto je isao samnom je vozio. U neka doba ja samo gledam u mapu i govorim mu na kojo raskrsnici da skrene, kad odjednom pred nama crta i piše PJEŠAČKA ZONA... WTF???? Okrenemo se i uđemo u paralelnu ulicu sa Štrosmajerovom, dođemo do neke crkve kroz jednosjmernu ulicu kad ono opet crta i piše PJEŠAČKA ZONA.... Sranje teško od organizacije saobraćaja...

BTW No2. Ovim putem se izvinjavam Vekiju ako sam malo čudno zvučao kada sam mu se javio na telefon.
LOL,iz koje godine si ti gledao kartu,onu iz Jugoslavije još ?Ta pješačka zona,da to je JEDNA zona je tu več najmanje 5-6 god. ako ne i više
Vidi koliko karata Osijeka na netu ccc
http://www.google.hr/search?client=f...ra%C5%BEivanje
Veki-os je offline   Reply With Quote