Citiraj:
Autor Milentije
OMFG
Idol si...
Ja te pet puta molim da mi napišeš adresu picerije u kojoj radiš, da te mogu naći, a ti ništa. Mislav je bio u školi do 14. Jedino me Veki nazvao, ali prekasno, ja sam već bio na putu nazad. Bezveze mi bilo da sad nešto lunjam po gradu, i nagadjam kada će ko biti sloboda i hoćemo li se skupiti. Ja sam u Osijeku bio već oko 11, a nazad sam krenu oko 11:30 (samo smo kupili činele, sjeli u atuo i krenuli nazad)...
BTW Kakav je ono saobraćaj u Štormajerovoj??? Kakve su ono perverzije sa pješačkom zonom FFS?????????
Ja sam gledao mapu grada a ovaj lik sto je isao samnom je vozio. U neka doba ja samo gledam u mapu i govorim mu na kojo raskrsnici da skrene, kad odjednom pred nama crta i piše PJEŠAČKA ZONA... WTF???? Okrenemo se i uđemo u paralelnu ulicu sa Štrosmajerovom, dođemo do neke crkve kroz jednosjmernu ulicu kad ono opet crta i piše PJEŠAČKA ZONA.... Sranje teško od organizacije saobraćaja...
BTW No2. Ovim putem se izvinjavam Vekiju ako sam malo čudno zvučao kada sam mu se javio na telefon. 
|
LOL,iz koje godine si ti gledao kartu,onu iz Jugoslavije još

?Ta pješačka zona,da to je JEDNA zona je tu več najmanje 5-6 god. ako ne i više

Vidi koliko karata Osijeka na netu ccc
http://www.google.hr/search?client=f...ra%C5%BEivanje