Uglavnom
Kupio sam danas ovu .10 barakduciu

u Vemilu fkors. Model : ST3250410AS
Bila je u izlogu, lik otvorio izlog i dao mi je . Disk je bio u antistatičkoj vrećici no vrećica je bila otvorena . Isto tako primjetio sam da iza uopce nema jumpera. E sad me zanima sljedece :
1. Nisam ga pitao za otvorenu vrecicu no mislite li da su mi prodali macka u vreci ili je to bilo otvoreno jer su mozda testirali ili provjerili jeli sve ok s diskom prije pustanja u prodaju?
2. Sto se tiče jumpera, 2 puta sam pitao prodavača kako to da nema jumpera iza, on je rekao da je to normalno i ako mi treba jumper ( a netreba mi ali me zabrinulo posto ako bi trebalo biti jumpera a nema ga znaci da je disk koristen ili sta vec) - mogu uzet s recimo maticne ploce ili optickog drivea i slicno.
E sad zanima me jeli je to stvarno istina ( isto tako je rekao jedan gnom koji je bio njegov "pomocnik" da nikad nije vidio SATA disk s jumperom (dobivenim u paketu valjda je na to mislio) sto mi je malo bilo sumljivo ) - znači zanima me jeli stvarno ova Barracuda koju sam kupio dolazi bez ugrađenog jumpera iza kraj konektora?
hvala!