Citiraj:
Autor bobby22
nece nis prasnut...jer nemre komp nit priblizno potegnut koliko bi trebalo da nesto pocne prasnut...A kad nekometreba snage neg si kupit nest kvalitetnije..
Ima se a za napajanje se nema jer je nepotrebno...da sam isao na 4870 s 4jezgre,,piknuo bi si jace napajanje,,za ovo je posve nepotrebno isto jace...kao i u 90posto ostlaih slucajeva...to je bit..a ne prasnut ce vam kao sto svi stalno govorite
A ti si smatraj najvaznijim ako oces i kantu od kompjutora(za koju netko da 1900kn) da mu svjetle led diodice i slicno...
|
uh... bobby aka Zlatni Neon se javio

ja bi ipak radije uzeo Fortron PNF 350W za 200kn nego zlatni neon ili smartbox
Citiraj:
Autor quazar912
pa kad si ti novi Gates i voliš overlockat ti uzmi fensi-šmesni marke, meni je dobro i ovo... 
isto kao kad preporučiš Toyotu Rav za vožnjicu po gradu...
|
mogu reči samo ovo -
Citiraj:
Autor quazar912
sigurnost od prevelikog napona i sličnih smetnji se ima u vidu pred naponske zaštite na letvi za struju a ne u napajanju za komp - tak je kod mene. 
|
ovim si sve reko... zaštita na letvi od 20kn je definitivno stvar kojoj ću povjerit 1TB podataka i soma eura vrijedne komponente
znaš li kaj je uopće prenaponska zaštita na letvi?
Citiraj:
Autor quazar912
ma ti lsi "legenda" na više foruma... 
tebi baš takvo napajanje treba - zar imaš prek njega cijeli kvart?? ili raduiš neke testove i animacije za NASAu??? 
|
čuj kolega zna više od tebe - to je činjenica
sad treba li mu takvo napajanje to nije tvoja briga jer ga ti nisi platio
Citiraj:
Autor quazar912
edit @Tor - znam al ja ne overlockam da treba 1kW struje - to je samo za one koji nemaju pametnije posla pa se igraju overlockom i kombiniranjem komponenti cijeli dan...
|
a neki drobe gluposti i navode dva diska i dve optike ko najžešće potrošaće u svom stroju
Citiraj:
Autor quazar912
ja tvrdim da su ovo babske priče.baš da je sve bilo povezano sa "lošim napajanjem".....evo ti kontra - ja još od nikog nisam čuo da mu je crklo Smartbox napajanje (dosta sam ih osobno ugradio - za kućne potrebe, ma štogot to značilo)
|
problem je kaj ti tvrdiš da su to bapske priče na temelju čega toćno? - kolega govori na temelju svojih iskustava
ajde ohladi
uletio si na temu ko' gladan na kobase