Citiraj:
Autor syss
zanima me koliko od ovih "dobri su i jeftileni" ljudi je svjedočilo pucanju napajanja pred očima i posljedicama takve havarije.
mogu shvatiti uštedu na kejsu, grafi, ramu, optici... ali kod stvari poput napajanja, mbo i diskova mi nije jasno.
|
stvar je sto sam, dok sam imao am2, kupovao u jednoj od tri-cetiri lokalne trgovine tu, u sisku. tj samo jednoj, ali necu je reklamirat

. isto i frend, samo sto je on ostao na istoj konfi jer je iskesirao malo vise od 6000 kuna za kuciste, ali dan-danas mu sve tera, tak da je zadovoljan.
nego, stvar je jer smo uzimali samo u jednoj trgovini. i taj smartbox je bio medu najboljima, ako ne i najbolji od izbora (delux, ms, nesto sa ira*""! i tako bla). nije bilo hgspota ni vemila, a da narucujem samo napajanje iz zagreba nema smisla. ali zato je ova trenutna moja konfa slozena iz 5-6 trgovina, i isto preporucujem svakome tko me pita za bilo kakav savjet kod kupovine.
tako da nije isao frend ustedjeti, niti ja sa starom konfom, jer je napajanje placeno nemalih 220 kuna. ali da se moglo bolje i malo skuplje, svakako jest, ali je vise bila stvar kupovine na jednom mjestu.