Citiraj:
Autor Alfa_R
Ajmo ispocetka.
2. netreba ti dodatno hladjenje. ovo integrirano je jako dobro za sve osim ektremni overklok.
3. Rijeci hvale zasluzuje jer je rijec o fenomenalnoj kartici. Naspram atija ima samo jednu manu a to je veca cijena.
Gigabajtova kartica je isti k kao sve ostalo. Nvidia je dodala shadere da prevagne ati i to ti je oko 5% performansa. Ostalo je sve oc.
Sad. ako ti lova igra ulogu a zelis overklokati - definitivno gb. Ako nezelis klokati nego zelis da ti bude zagarantiran klok uzmi 216 oc.
Edit: ako zelis klokati nemoj zotak jer oni koriste seriju kartica koje se ne daju ektremno klokati + koriste slabji napon pa treba bios flashati za bolji klok)
|
Hvala na odgovoru
2.neće me zanimati nikakva vrsta oc-a tako da je onda ovo dovoljna informacija.
3.da istina,iako sam u odgovoru mislio na općenito kartice,svakako ova ima preduvjete za neku vrstu samohvale,inače me ne bi previše zanimala
Uzeti ću onda ovu skuplju jer me oc ne zanima,znači isključivo tvorničke perfomanse dolaze u obzir.
Citiraj:
Autor R@zzoR
Pretpostavljam da je ova druga skuplaj jer ti daju garanciju na OC, ali ako uhvatiš dobar primjerak i ova gigabyteica ide na taktove ove druge(okvirno sve ili bar većina idu na taktove ove Zotac kartice). Razlika ti možda može biti u Bundelu(npr. u ve-mila imaš xfx verziju koja je nekih 400kn skuplja samo radi igre far cry 2 koja dolazi s njom). I, da, najvažnije ova Zotac ima 216 shader unita za razliku od ove gigabyte koja ima 192, ali koliko sam čuo ako nemaš dovoljno dobar proc bolje ti je uzet ovu drugu(jeftiniju).
|
proc q6600?
Ne zanima me previše igra koja dolazi uz nju,trenutno mi je najvažnije da gta 4,kao i par nastavaka kasnije budu radili bez štekanja,i to na solidnim detaljima, (ne high) ove ostale igre (mafia 2 kad izađe,max payne 3 i sl. legend igre) da ih mogu igrati bez štekanja.(bilo koja rezolucija i detalji)

(te naravno programi Cad ili catia da rade bez fušanja

)