Citiraj:
Autor Zarkinjo
1. 
2. to je jedini odgovor koji sam i našao,pa me zanima kako se ponaša (po iskustvima) na procu q6600,potrebno neko posebno hlađenje za nju i sl. informacije ZA KUPNJU su mi potrebne za ove kartice 
3. može li mi dati neku stranicu koja nije veličanje te iste kartice jer za svaku karticu se ima samo riječi hvale (na stranicama na kojima sam gledao) što se u praxi teško može postići za baš sve kartice,također u čemu je bolja ova gigabytova kartica?
(Ako su pitanja noobovska ja se u to ime ispričavam svima onima kojima su noobovska,moja jedina želja je da skupim dovoljan broj informacija o komponentama koje mislim kupiti,poželjni su konkretni LINKOVI (znači ne usmjeravanje na tražilicu,odgovori tipa "nađi na forumu SIGURNO TI IMA",i sl.) jer doista mi nije namjera niti spamati niti chatati niskime nego isključivo dobiti iskustva i informacije.ako je bolje može i preko privatnih poruka da ne pitamo 100 puta jedno te isto u temi )
|
Ajmo ispocetka.
2. netreba ti dodatno hladjenje. ovo integrirano je jako dobro za sve osim ektremni overklok.
3. Rijeci hvale zasluzuje jer je rijec o fenomenalnoj kartici. Naspram atija ima samo jednu manu a to je veca cijena.
Gigabajtova kartica je isti k kao sve ostalo. Nvidia je dodala shadere da prevagne ati i to ti je oko 5% performansa. Ostalo je sve oc.
Sad. ako ti lova igra ulogu a zelis overklokati - definitivno gb. Ako nezelis klokati nego zelis da ti bude zagarantiran klok uzmi 216 oc.
Edit: ako zelis klokati nemoj zotak jer oni koriste seriju kartica koje se ne daju ektremno klokati + koriste slabji napon pa treba bios flashati za bolji klok)