View Single Post
Staro 31.01.2009., 00:20   #64
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
@Bruno, Brown Acid (tata ), Chuby:

To i kazem. Mislim struganje po asfaltu, dakle IDEALNA SITACIJA koja je prakticki nemoguca pri 180 jer ti LETIS i ono nemas kontrole. Nije to ko u filmu da padas ravno kad padas iz helikoptera. Okreces se dakle od trzaja i kotrljas po asfaltu. Pa pri 180 udaru u asfalt tebi bi se ruka otrgla ko šibica. Vrat puca.

I opet da struzes ostavio bi parsto metara krvavog traga po cesti u kojem bi bilo mozdine, bubrega, jetre, testisa i ostalog.

Mislim pazi autu od 100-0 treba cca 40ak metara po suhom. Daj si zamisli da te neko stuze po asfaltu 40 metara, a tebi treba pun q vise da se zaustavis.

Dakle ovi padovi svakog drugog prijatelja motoriste su vise manje lovacke, jer je rulji valjda bad reci da se sasuo sa 40 na pod i rasuo ko picka (sto JE realno).

Poznam previse motorista (makar nisam i sam) i imam ih stvarno puno u svom drustvu, cak mi je od starog najbolji prijatelj jedan jako poznati biker starog kova sa HR scene i upoznat sam kolko tolko sa scenom htio nehtio i jos sam ko za vraga proveo na patologiji/traumi proveo radnih i radnih sati i nagledao se svega i svacega i znam dobro kako sto izgleda i sto je lovacka prica pricana klincima, a sto je realnost.
Fleks je offline