Citiraj:
Autor Tomy no.1
vidi on je 1mj lezao u krevetu.ono ogrebotine nemoj shvatiti doslovno vec oderana ledja itd.a motor je pokupio onu tablu s hotelima i iscupao taj icjeli stup,a vidis sto je ostalo.citavi su jedino (doslovno jedino) zmigavci zadnji i štop.ostalo napuklo spaljeno itd...
|
Daj smiri se. Sa 180 pasti i sklizati si po ravnom na dupetu, pa onak... Hm. Da imas dupe od teflona sa ojacanjima od kevlara izgulio bi se do pupka.
Citiraj:
a ti fleks ako mislis da cu ja tebe bariti s lovackim pricama rofl.bas me briga.lagat nemam zasto.
|
Ne lazes, nego prepricavas bedastoce koje si cuo od ribara. Sto je jos u stvari i gore.
Citiraj:
Autor AiM
a moze biti ako je imo srece i pao na sirokoj cesti na beton (klizo). U principu te takav pad ne ubije , vec te ubije ono sto pogodis (na autocestama ograde, limb cheweri ).
|
Joj kolko sam se ja nagledao sudara, leseva i ostalih divota i nema sanse da ti vjerujem da je prezivio pad sa 180 dok ne vidim zapisnik di to pise.
Trazim dobrovoljca koji ce se voziti samnom u autu na 180 i skociti van na ravnom u zastitnoj opremi po vlastitom izboru.
To su gluposti sto pisete i onda to procita neki klinac i stvarno misli da moze prezivjeti i onda mu jadan vatrogasac mora u pol 3 u noci u banovoj jaruzi skidati sa špahtlom ostatke mozga sa putokaza za Sisak.
Citiraj:
Nasim ljudima fali vozacke kulture
|
i mozga...
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
ima ljudi koji padnu 60 sat nezgodno i poginu. Ima i onih koji padnu na 200 i poginu,kako kaze Fleks,kako znaju da idu 200? pa zato mozda i padaju ,jer gledaju koliko idu. Ima i onih koji prezive bez problema. KAo recimo Stimac ,izasao iz Mecke bez ogrebotine,a auto hebote ,smrskan. Imam frenda koji je pao sa tt-a (upuceni znaju koji je to motor) ,uletio u usku ulicu ,udarao po autima ko fliper i nije slomio nista. Sreca jebiga.
Ali kuzim i Fleksa,nacuo sam se toliko lovackih proca,da je jednostavno sad tesko vjerovat nekim pricama. JA kazem, neka je,drago mi je da je prezivio,pa makar vozio 300 i letio zajedno s Deda Mrazom do doma.
|
U autu ti imas sa 100kom barem nekakve sanse da prezivis, mislim ono sreca + deblji pleh na strateskim mjestima i nesto sto te drzi unutra. Na motoru kad letis letis sam. Ono cvrstoca lubanje (kacige) vs. beton. Probaj izracunati kolko jako tvoje tjelo lupa pri 60, a kamoli pri 180, pa ce ti biti jasnije. Tu nema imao je srece. Tu je cista fizika. Tvoja glava nije tvrđa pri 180 sa srecom, nego pri 180 bez srece.