View Single Post
Staro 30.01.2009., 17:47   #58
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Tomy no.1 Pregled postova
vidi on je 1mj lezao u krevetu.ono ogrebotine nemoj shvatiti doslovno vec oderana ledja itd.a motor je pokupio onu tablu s hotelima i iscupao taj icjeli stup,a vidis sto je ostalo.citavi su jedino (doslovno jedino) zmigavci zadnji i štop.ostalo napuklo spaljeno itd...
Daj smiri se. Sa 180 pasti i sklizati si po ravnom na dupetu, pa onak... Hm. Da imas dupe od teflona sa ojacanjima od kevlara izgulio bi se do pupka.

Citiraj:
a ti fleks ako mislis da cu ja tebe bariti s lovackim pricama rofl.bas me briga.lagat nemam zasto.
Ne lazes, nego prepricavas bedastoce koje si cuo od ribara. Sto je jos u stvari i gore.

Citiraj:
Autor AiM Pregled postova
a moze biti ako je imo srece i pao na sirokoj cesti na beton (klizo). U principu te takav pad ne ubije , vec te ubije ono sto pogodis (na autocestama ograde, limb cheweri ).
Joj kolko sam se ja nagledao sudara, leseva i ostalih divota i nema sanse da ti vjerujem da je prezivio pad sa 180 dok ne vidim zapisnik di to pise.

Trazim dobrovoljca koji ce se voziti samnom u autu na 180 i skociti van na ravnom u zastitnoj opremi po vlastitom izboru.

To su gluposti sto pisete i onda to procita neki klinac i stvarno misli da moze prezivjeti i onda mu jadan vatrogasac mora u pol 3 u noci u banovoj jaruzi skidati sa špahtlom ostatke mozga sa putokaza za Sisak.

Citiraj:
Nasim ljudima fali vozacke kulture
i mozga...

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
ima ljudi koji padnu 60 sat nezgodno i poginu. Ima i onih koji padnu na 200 i poginu,kako kaze Fleks,kako znaju da idu 200? pa zato mozda i padaju ,jer gledaju koliko idu. Ima i onih koji prezive bez problema. KAo recimo Stimac ,izasao iz Mecke bez ogrebotine,a auto hebote ,smrskan. Imam frenda koji je pao sa tt-a (upuceni znaju koji je to motor) ,uletio u usku ulicu ,udarao po autima ko fliper i nije slomio nista. Sreca jebiga.
Ali kuzim i Fleksa,nacuo sam se toliko lovackih proca,da je jednostavno sad tesko vjerovat nekim pricama. JA kazem, neka je,drago mi je da je prezivio,pa makar vozio 300 i letio zajedno s Deda Mrazom do doma.
U autu ti imas sa 100kom barem nekakve sanse da prezivis, mislim ono sreca + deblji pleh na strateskim mjestima i nesto sto te drzi unutra. Na motoru kad letis letis sam. Ono cvrstoca lubanje (kacige) vs. beton. Probaj izracunati kolko jako tvoje tjelo lupa pri 60, a kamoli pri 180, pa ce ti biti jasnije. Tu nema imao je srece. Tu je cista fizika. Tvoja glava nije tvrđa pri 180 sa srecom, nego pri 180 bez srece.
Fleks je offline