View Single Post
Staro 30.01.2009., 15:32   #56
AiM
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Ma dajte sta vam je. To su lovacke price koje mozete cuti medju bikerima na tone.

Sa 160/180 da je zviznuo dole nebi prezivo da je igrom slucaja pao na najveci sjenik u civiliziranom svijetu, a kamoli na beton ili zemlju.

I bas je on gledao kolko je isao na sat kad je zviznuo u jelena
a moze biti ako je imo srece i pao na sirokoj cesti na beton (klizo). U principu te takav pad ne ubije , vec te ubije ono sto pogodis (na autocestama ograde, limb cheweri ).

Inace ima stvarno puno ljudi sto komplekse rjesavaju motorima i to je vidljivo ali ne znaci da je i on jedan od njih. Po ljeti kad vidis rulju na R1 u kratkim hlacama bez kacige i kratkim majcama. Ajde da sam ja na njegovom mjestu isto mi se nebi dalo furat nista osim kacige ali da se ekipa onda barem normalno vozi (ak padnes je*o si jeza) .. Voze se ko retardi.

Isto je problem što nasi ljudi kupe pilu pa nemaju za opremu.. Kad gledas klince kak se voze na skuterima to je zivi smjeh a cudo je da nekog vidis koji ima kvalitetniju kacigu i airbag jaknu (tima se najvise rulja smije, jer koji k*rac ce ti jakna na 50 kubika), što je potupuno krivi stav.. Ako padnes s 20-30-60 -100 kmh i udaris ledima,vartom u rubnik (pogotovo moguce u gradu) vecinom ti nista nece biti dok te nikakva oprema nece spasiti ak padnes s 200 i pogodis stup, ogradu..

Nasim ljudima fali vozacke kulture
AiM je offline