Skužajte šta ne koristim PM, ali kad me neko već javno proziva i prijeti razno raznim prijavama, samo da pojasnim, pa neka moderator briše, u biti sam ću se prijavit jer sam offtopic.
Ne znam kakvih problema s čitanjem i razumjevanjem napisanog imaš, ali ja s ovim nisam htio nikoga uvrijedit, niti smatram da sam koga uvrijedio, a pogotovo nisam nekoga
osobno prozvao. Neću ti sad objašnjavat kontekst napisanog, da ne ispadne da se pravim pametan, ali pročitaj još jednom napisano pa ćeš skužit valjda i sam...
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Uostalom mi smo svi laici pa možemo srat kako je kome drago, ali ako par stručnjaka, među kojima i gosp. Marušić za kojeg sam se u par navrata uvjerija da je majstor svog zanata, kaže da je zakon uglavnom za kurac (ne zim rječima, ali koga baš zanima, neka gugla) onda tu treba podvuć crtu..
Žalosno je šta zakon tvore nestručnjaci u saboru i MUPu, dok stručnjake niko ništa ne pita...
|
Doduše, kad smo već kod seciranja posta i vrijeđanja na pizdarije izvučene iz konteksta, u tvom postu piše, šta i u mom
Citiraj:
Autor thedream
Druga stvar pustite fanboye super mario karta i držite se teme....
Pametnih tema usranih glupim komentarima stvarno nikad kraja.
|