Mislim da bi polako mogla ići i prijava moderatoru jer kako vidim,po nekima,mi tu seremo bzvz,ja sam mislio da pričamo,i da smo se ja,iggy i jedvaj složili,pa me ponukalo da ipak ne seremo...ne znam. Možda sam u krivu.
Druga stvar pustite fanboye super mario karta i držite se teme,zakon se piše da sankcionira i preventira zloporabu većine koja je nesposobna,i neodgovorna za sigurno sudjelovanje u prometu. Ne piše se da bi netko sa karting iskustvom glumio šerifa po stupanju u punoljetnost..ili 24g,nebitno.
Pametnih tema usranih glupim komentarima stvarno nikad kraja.
Nisu svi jebeni Marin Čolak.Više ih je pokojnih kao ona cura iz Velike Gorice koju je Žužić pokupim BMW-om 745. Prema tome zakon je preblag,koliko god bio diskriminirajući.
Ali činjenica je da što netko od 18-24 i nauči, ne može znati ovaj drugi koji tek sa 24 položi vozački i uzme jak auto jer nije više mlad vozač,točnije to nikad po zakonu nije ni bio. Tako da bi svakako trebalo razmotriti povijest kažnjavanja i duljinu imanja vozačke dozvole.
Ovako su šanse jednake da balonja od 18,kad napuni 20 ubije nekoga,isto kao i ovaj sa 24 koji nikad nije sjeo u auto.Prvi misli da sve može jer vozi 2,3g a drugi misli da se izvukao jer je zaobišao zakon mladih vozača,pa uz BMW od 250ks može paradirati i glumiti Clint Eastwooda.
E pa neće ići..