View Single Post
Staro 30.01.2009., 11:08   #29
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Evo imam potrebu da odgovorim na ovu temu, mislim da su svi više manje u pravu jer ništa nije crno i bijelo...
Ja sam osobno bio idiot, prvih godinu dana kad sam položio, divljao sam autom, i naravno dogodilo se neizbježno da sam se slupao, sve ukupno cca 35k kn štete sam napravio. Nakon toga promjenilo se nešto u meni i počeo sam vozit normalno, i sad nemam nikakvih problema jer ne divljam.
Tko hoće divaljat divljat će i jugiću od 45ks, a tko neće, neće ni da ima lancera evo ili imprezu (makar je to grijeh, kao ne OC-at wolfove ), samo ovaj u pili će ubit i sebe i druge, a ovaj u jugiću vjerojatno samo sebe, pa u tom vidim poantu ovog do 25 godine.

Po meni najveći problem je kad svi idu doma iz grada, svi već znaju di će bit policija, izbjegavaju ta mjesta, i voze pijani ko spužve. Jedan prijatelj već dvije godine svake subote ide kući 10-ak km pijan ko zemlja i nikad policije. Stvarno ne bi htio da ga zaustave zbog kazne, ali cini mi se da za njegov dobro bi bilo bolje da ga zaustave.

Drugi problem, znaju se mjesta u gradovima di svi divljaju i tamo treba puno više kontrole i kad se nekog mladog vozača uhvati u prekršaju ja bi stavio kaznu x5.

Treći problem je da u autoškoli vozačku dozvolu može dobit svaka tuka i tukac, mislim da bi svi morali znati neke osnove rada automobila, ponašanja automobila na cesti i sl. Kakvih sam se majmuna nagledao, ne zna promijenit ulje, ali gas stišće kao da je cigla na njemu.
Općenito pod ovim mislim razvoj tehničke kulture prema automobilima. Isto kao što 70% ljudi ne zna kako radi računalo, tako ne zna ni 70% kako auto radi i voze se, i onda se čudimo kad se dogodi sranje.

Četvrti problem - žene. Stvarno obožavam cure i to sve, ali žena koja je bojažljiva, stalno se boji da će nekog ubit i sl. je sama po sebi problem u prometu, i u autoškolama bi se trebalo povećat puno više pozornosti takvima.
Evo jedna dogodovština (istinita): Zaustavi policajac curu u nekom prekšaju i ona mu se naravno krene nabacivat da je ne kazni. Pita policijac: "pa jel ti sve probleme rješavaš sisama?" Kaže ona: "Da." i policajac je pusti...

Sorry na dugačkom postu al moro sam
timmy je offline