View Single Post
Staro 30.01.2009., 02:42   #18
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor VW_Fan Pregled postova
Tako je...Osoba do 25 god je mladi vozač a preko toga je normalni vozač bez ikakvih zabrana za mlade vozače...kupiš si lipo auto od 150 konja i vozi,bez ikakvih kazni...

E to te ja pitam, ako je tako ja sam apsolutno za taj i baš takav zakon.
Mlado - ludo, tako je oduvjek bilo a oni što će se sad busat u prsa su relativno osvještena manjina, ponavljam - manjina.

I nemojte mi sad tu skakat sa kojekavim uzorcima populacije ove ili one jer je mladih derana koji nemaju pojma šta je komp i šta je život puna ova ljepa naša.

Jedini cilj im je divljati, na ovaj ili onaj način, bez auta ili sa autom, motorom i znam šta pričam i vidim.
Ako 36g živim u jednom mjestu i ako u zadnjih 10g vikendom oko pola 2-2 rulja se vraća kući iz "života" te razbija panoe a domu kulture, dernja se po ulici, izvodi phizdarije sa autom na školskom parkiralištu, izbacuje boce kroz prozor dok vozi, izađe na sred ulice iz svoje skupe pile što mu tata tajkun kupio i PIŠA na sred ceste i tome slično onda očito nešto nije u redu sa ovom današnjom mladeži. 80-90 ti smo imali 2 geliptera u mjestu za koja se znalo i sa kojima se dalo obračunati.

I sada ta i takva populacija treba dobit i gonjat auto bez ikakvih restrikcija ? Takva mladež di ja slušam na roditeljskom profesoricu u srednjoj da joj je mali reko da ide u phizdu matherinu i gađao je sa kredom ??

Bodenje i opijanje u parku, premlaćivanje... oćeš auto ? E pa dokažite se mlada gospodo da ste dovoljno zreli i odgovorni.
Toga prije nije bilo niti je smjelo biti a ako se i desilo to su bili izdvojeni i jako jako rijetki slučajevi.

Današnja mladež je takava kakva je i pri tome ne mislim na ovaj forum niti prstom upirem u bilo koga no očito je netko tko je pisao zakon ipak imao malo mozga i sagledao društvenu situaciju mladeži u cjelini te odlučio jednostavno sasjeći tu skupinu ljudi iako je time napravio štetu onoj manjini koju spomenuh na početku.

Citiraj:
Autor bacyc Pregled postova
vidio sam neke starije ženke koje bi trebale voziti par mjeseci isključivo po nekom poligonu prije nego ih se pusti u promet. tu uključujem i ženku koja je nakon par minuta vožnje naprijed nazad opet stala daleko od pumpe za gorivo. primjera ima masu...
Ta je smotana, ta je nesposobna ali ta nema jaja vozit 120km/h pokraj škole i zatepst mi dijete na pješačkom kao jedan macho sposobni student vozeći jednom rukom a drugom telefonirat.
Ili kćerka direktorice doma zdravlja u Valpovu (18g) vozeći mamin auto na ravnoj cesti da ravnija ne može biti se zabija u šogorov auto koji stoji na cesti sa upaljenim žmigavcem i sprema se parkirat na ćupriju ispred kuće.
4-voro dijece je bilo u autu, sva sreća pa nije bilo ništa, zdrmali se dobro i uplašili a koza balava se zabila jer je slala sms....

Zadnje izmijenjeno od: stuc. 30.01.2009. u 02:54.
stuc je offline