View Single Post
Staro 30.01.2009., 00:59   #10
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor bacyc Pregled postova
zahvatila me je zabrana vožnje od 23-05. jako me je sj*balo ali sam preživio. stekao sam vozačko iskustvo, nemam kazni ni prekršaja, vozim po propisima, prilagođavam vožnju uvjetima na cesti. još uvijek moram čekati sat+ da sjednem za volan nakon jednog piva (nisam alkos, samo volim pivo), i ne smijem voziti malo jači auto (hvala bogu trenutno ni nemam za jači auto).

šta zapravo hoću reći. zakon će uvijek kažnjavati i poštene, ali će i zaobići one koje treba kazniti. mi tu ne možemo ništa, a pogotovo ne s web peticijom koja ne vrijedi ništa, samo zauzima par kb na nekom serveru.

a da se umjesto peticije otvorila fejsbuk grupa, e to bi bilo nešta drugo
Meni je drago da si posten,ali ne bih se cudio da si posten BAS ZBOG TOG ZAKONA. Eto,taj zakon je bar jednog osvjestio,i ja sam ZA taj zakon a ne protiv. Jest da bi se mogao malkice ublazit ili moddat,ali podrzavam. Govorim o :

Citiraj:
A šta sa onima koji napune 25 godina a nemaju ni sata vozačkog staža i kupe si lijepo neku pilu od 150 ks,što sa njima onda...najbolje bi bilo da se uvede stari zakon znači mladi vozač je onaj sa 2godine iskustva )
spawn je offline