Citiraj:

Autor  win32

Hmmm.....sve mi je ovo cudno posto oduvijek (tu sada ne ubrajam svoje 286-ice ili 486-ice) kupujem Seagate i nikada problema....ok, nisam imao problema sa npr. ni WD ili Samsungom....ali jedini disk koji mi je "bacio dlaku" je Maxtor.... No danas je sve to Maxtor-Seagate malo pobrkano..... 

| 

Sve je stvar statistike. Nema tog modela diska koji nije negdje nekom crko, kao sto ga ni nece biti. To je jednostavno pravilo tehnologije.
Dok je, recimo, Seagate bio na cijeni kao pouzdan disk, ja sam imao problema s dosta SCSI/FC Seagate diskova, no to je sve nesto sto, kad se disk gleda kao potrosna roba, rijesis i ides dalje.
	Citiraj:

Autor  win32

Sta god ljudi pricali, meni se ipak hdd cini sigurniji za cuvanje podataka za razliku od nekih DVD-a (sada tu ne ubrajam ultrasuperpouzdaneskupezlatne DVD-e, vec "obicne DVD-e). 

| 

Je on teoretski bolja opcija u nekim segmentima, u drugim je uzas. Pocevsi od kolicine podataka do toga da je online medij (CD/DVD kad sprzis rijesio si stvar, podaci na disku nikad nisu nepromjenjivi).