View Single Post
Staro 09.07.2004., 09:49   #48
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ve - Mil ....

Jedno lijepog dana zaključim ja da 17" monitor nije dovoljan i da iiyama 19" je optimalan izbor. Jedini koji ga drže su bili legendarni Ve - mil.

Lagano ih nazovem ako imaju na skladištu koji komad....

Zlatko: Nemamo ali dolazi za max 7 dana.

7 dana kasnije ...

Zlatko: Nemamo, ali dolazi za max 7 dana
:confused:
Ja: Pa to ste mi rekli prije 7 dan!
Zlatko: Da, ali ovaj pit 100% je tu kod nas.

Reko dobro. Doletim ja do njih s idejom da PLATIM monitor koje će tek doći. Uredno mi nofčeke zemeju ko ljute guje ( prije cca 4 godne je cijena bila ugodnih cca 5.000 Kn ).

Pitam ja tako Zlatko da mi javi minute kada stigne MOJ monitor. Dakako da nema problema. Monitor me čeka i sve je riješeno.

10 dana nakon plačanja ....

Ja: Oprostite jesu li stigle iiyame.
Zlatko: Jesu, ali su već sve rezervirane za firmu XY.
Ja: Ali ja sam već PLATIO svoj monitor. Kak ste ga kvragu dali nekome drugome.
Zlatko: Žao mi je gospodine, morate pričekati drugu pošiljku, ovi su već rezervirani vrlo ozbiljnom kupcu.
Ja: Uz malu pomoć psovki. Dolazim po SVOJ PLAĆENI monitor u sljedećih 32 minute. Ako ga ne dobijem poklat ću vas ko štakore.
Zlatko: Dobro gospodine, kad već navaljujete - slobodno dođite po monitor. Samo da znate, ovo vam činim iz usluge. :confused:

Oh HVALA vam kaj mi dajete nešto što sam platio unaprijed I to samo nakon 24 dana koliko je trebalo da monitor stigne .....

Da stvar bude bolja - Zlatka sam upozna cca 3 puta. Od toga smo jedanput bili na rođendanu zajedno. Razgovarali na dugo i široko. Lik se ženi s djevojkom iz kraja gdje je moja žena odrasla. ---- Još uvijek nije siguran dali me pozna i govori mi VI.
Paske je offline   Reply With Quote