Da bi stvar bila još gora, jučer sm instalirao Kaspersky, i nikako ga nisam uspio pokrenuti. Također, kada bi pokrenuo instalaciju od Avasta, resetirao bi mi se komp. Imao sam do jučer Avast antivirus i prilikom dizanja windowsa javilo mi je grešku da je EXE od Avasta izmjenjen te da se ne preporuča pokretanje te mi nije startalo antivirus, ja sam ga uniinstalirao, probao ponovno instalirati ali mi se resetira kompjuter kada pokrenem tu instalaciju. Kasperski kako sam rekao ne može startati.
EDIT 1:
U procesima ne vidim ništa sumnjivo, osim onog Ctfmon.exe ali mislim da nije virus. Postoji i inačica tog virusa koji se tako zove, ali mislim da je ovo fajl od windowsa jer taj Ctfmon kreira neki fake recycle bin i tako. Tako da ne vidim uopće proces koji bi mogao biti virus. Explorer mi koristi autorun.inf sa stika što mi je jako čudno. Bojim se da nije nešto što je patchalo explorera ali ne kužim kako kada je za to potrebno biti u drugom OS-u dok se explorer ne koristi ako je i tada moguće...
EDIT 2:
Mislim da se taj virus pokreće prije dizanja windowsa i prije startanja explorera.
EDIT 3:
Malwarebytes mi radi, hvala, sada ću probati sa njime rješiti problem.