Zvuk na mobitelima je nezgodno ocjeniti , odnosno dosta faktora ima svoj utjecaj i dosta je subjektivno zbog ukusa , dakle slusalice mogu odigrati veliku ulogu ako su dobre ili suprotno ocajne , onda neki aparati imaju vec pretpostavljene vrijednosti equilajzera i ne mogu se podesavati kako nekome pase , pa i sami fileovi i njihovi kvaliteta itekako moze oznaciti uredjaj koji zapravo moze biti dobar ali zbog loseg filea moze dati drugi dojam . Isprobao sam hrpu novijih nokia sa Xpress music oznakom , i niti jedna nije bila losa , eventualno slusalice tvornicke se nisu pokazale kao najbolje , od modela koji padaju na pamet 5310 , 5220 , i 5610 , ova zadnja mi se pokazala i kao najbolja .
Ako mogu povuci paralelu sa k750@w800 i modani driveri za zvuk , rekao bi da je tu negdje , jedino ako moje uho ne laze onda mi se cini da je SE bio nesto glasniji na maxu.
A kojeg operatera ti tocno istjece ugovor ? pa da pogledamo njihovu ponudu samo
Inace , trenutno imam Kineza dual sim , ima kao stereo zvucnike i mogu reci da pojede sve drugo od mobitela u reprodukciji bas na te zvucnike samo je pitanje koliko dugo ce drzati ti zvucnici prije nego proprde ili crknu do kraja , a cuo sam i drugi model sa 6 zvucnika mislim i to je jos jace .